Acasă Actualitate Inadmisibil: violatorul olimpicei virgine din Bârlad lăsat în libertate

Inadmisibil: violatorul olimpicei virgine din Bârlad lăsat în libertate

DISTRIBUIȚI

Abia s-au stins ecourile violului comis de cele 7 bestii din Văleni că o nouă dramă lovește județul Vaslui: ea, 17 ani, virgină, câștigătoare pentru România a premiului al-II-lea la Olimpiada Internațională de neogreacă,  a primit în 2015 de la Ministerul Educaţiei distincţia “Meritul Olimpic”.

El, 29 de ani, creator de modă, fiul unui patron local ce deține o școală de șoferi. Se întâlnesc la un club din Bârlad în ziua de Crăciun. El se oferă să o conducă acasă cu maşina. Merge cu mașina un kilometru pe câmp o lovește și o violează. În certificatul medico-legal se menționează că aceasta prezintă vânătăi pe corp şi o deflorare recentă.

După ce fata depune plângere la poliție, un întreg angrenaj se pune în mișcare pentru a scăpa beizadeaua de pușcărie: un ziar local prezintă fata ca pe o femeie ușoară. Orașul Bârlad e mic. Rușinea e mare! Bunica fetei este o cunoscută profesoară de desen din oraș, acum la pensie și care conduce o asociație locală ce practică terapia prin artă.
Mihaela Talpău, avocatul din oficiu al fetei le cheamă fără să le spună despre ce este vorba pe victimă și pe mama sa să vină la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Când au ajuns, aceasta le-a expus varianta medierii, că procesul poate să dureze luni, poate chiar ani la rând, iar inculpatul să scape cu o pedeapsă cu suspendare. Cătălin Tilici, avocatul învinuitului, le-a spus pe şleau: “Spuneţi câţi bani vreţi ca să vă retrageţi plângerea”.
Mama fetei acceptă înțelegerea pentru 50.000 de lei.
Ajunsă în fața procurorului și a polițiștilor cu acordul de mediere, fata este întrebată dacă aceasta este dorința ei iar amărâta răspunde că NU.
Procurorul și polițiștii (BRAVO!) îi explică fetei că acordul de mediere se poate anula și că ea își poate găsi dreptatea în instanță. Fata spune că da, vrea dreptate!

Imediat, Spiridon este prezentat judecătorilor bârlădeni care decid anularea acordului de mediere și judecarea animalului în libertate. Decizia a fost atacată de procurori, contestația urmând a se judeca la Tribunalul din Vaslui.

Ce judecător e ăla care vede că inculpatul e dispus să plătească 50.000 de lei ca să scape de acuzații, deci ceva s-a întâmplat, că fata e bătută și recent deflorată și îl lasă totuși în libertate? Oare nu e mai probabil că bestia a violat fata decât că nu? Și atunci nu era firesc să-l aresteze preventiv?

Frumoasă, pură și delicată, Ana posta pe facebook cu o lună în urmă: „Femeilor le plac bărbații buni la cratimă. Nu doresc declarații de dragoste, nu gen ,,Draga mea, decât pe tine te iubesc!” sau ,,Iubit-o ești cea m-ai frumoasă femeie din lume!” sau ,,Tu ești femeia care o vreau!”. Un ,,mi-ar place” le trântește serios de pământ, chiar dacă ai pantofi curați și ochi frumoși. O virgulă pusă între ,,noapte bună” și numele ei este atât de rar întalnită, încât poate transforma golul mic din stomac într-un crater. Și încă ceva… ,,mulțumesc” este un cuvânt mult prea frumos pentru a fi înșelat cu ,,ms”, dar asta este doar o părere personală.
Am citit recent un citat: ,,Iubirea trece din când în când și prin gramatică.” Total de acord. Nu numai că trece, dar și trebuie să rămână acolo, pentru oamenii de calitate.”

Fata a declarat după succesul la Olimpiadă: „Vreau să urmez Facultatea de Stomatologie, eventual Medicină Generală, în niciun caz Literele. Limbile străine le pot învăţa şi în particular. Optez pentru medicină pentru că îmi plac în egală măsură şi chimia şi fizica. Anul trecut am participat la Olimpiada de Fizică, dar în acest an m-am canalizat pe Neogreacă“.

I-a frânt aripile, ticălosul ăsta?

UPDATE 13,01,2016 ora 16.00. Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis contestația procurorilor și l-au plasat pe Spiridon în arest la domiciliu. DETALII AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.