Home Actualitate Înapoi acasă

Înapoi acasă

DISTRIBUIŢI

Tânăra Valentina Florea, decedată în clubul Colectiv din capitală va fi inmormântată, luni la Cimititul Sf. Lazăr din Galați.
În vârstă de 29 de ani, gălățeanca a absolvit Colegiul Național „Vasile Alecsandri” și ulterior a terminat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti. Trupul neînsuflețit al fetei va fi depus în capela Bisericii Vovidenia Galați.
Cu inimile strânse şi ochii înlăcrimați, câteva sute de gălățeni au ținut astăzi, pe Faleza Superioară, un moment de reculegere cu scopul de a o comemora pe Valentina F., cât şi pentru cei aflați în stare gravă pe paturile spitalelor bucureştene şi ceilalți 29 de oameni ce şi-au pierdut viața în urma întâmplării tragice, care a îndurerat o țară întreagă. Gălățenii au răspuns afirmativ invitației organizatorilor momentului, aceştia fiind câțiva liceeni impresionați şi afectați de carnagiul din capitală. Oamenii prezenți pe faleză, profund îndurerați au avut ochii înlăcrimați, au suspinat pentru victime şi familiile, încă în stare de şoc ale acestor tineri care au ieşit din casă vineri seara, spre a evada din monotonia programelor TV, finalul ajungând să fie unul devastator.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.