Home Actualitate Încă o căruță a provocat un accident. Nouă persoane dintr-un autocar rănite

Încă o căruță a provocat un accident. Nouă persoane dintr-un autocar rănite

DISTRIBUIŢI

Este inadmisibil cum Poliția Română nu aplică legea și în cazul căruțelor care circulă pe drumurile naționale. Cu siguranță ați întâlnit fiecare dintre voicâte o căruță neluminată pe drumul național. Știm cu toții cazuri de persoane decapitate în urma impactului cu oiștea căruței.
Astăzi, nouă persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe DN1 între localitățile Codlea și Vlădeni. Autocarul se deplasa de la Brașov spre Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara. 

„În autocar se aflau 46 de persoane adulte, dar și adolescenți și copii. Cele nouă persoane sunt rănite ușor și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Trei dintre acestea aveau fracturi, iar celelalte, răni ușoare, contuzii și scoliații. Printre persoanele rănite nu se află copii. La fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, patru echipaje SMURD și șase ambulanțe”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Brașov.

„Căruța nu avea ce căuta pe un drum național, iar conducătorul auto al autocarului a văzut-o târziu și nu a mai putut evita impactul cu atelajul. Conducătorul atelajului nu a fost rănit. Circulația pe DN1 s-a desfășurat cu restricții, dar nu a fost întreruptă. La prima oră a dimineții, numărul autovehuiculelor aflate în trafic este mai redus și din această cauză nu s-au format coloane de mașini pe această porțiune de drum” a spus Cosmin Giosanu, purtătorul de cuvânt al poliției rutiere Brașov.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.