Acasă Actualitate A șaptea persoană decedată, infectată cu coronavirus în România

A șaptea persoană decedată, infectată cu coronavirus în România

DISTRIBUIȚI
Update ora 20,00: Al șaptelea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat luni seară în România, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București și transferat apoi la Spitalul Victor Babeș.
Update ora 18,40: Al șaselea deces de coronavirus în România a fost înregistrat luni. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani din Arad, care a fost confirmat astăzi cu COVID-19.
A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.Încă 143 de cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România, în total fiind 576. Cinci oameni au murit, iar șapte sunt în stare gravăÎntre cazurile noi de îmbolnăviri este și cel al unui deținut, care se află internat la spitalul penitenciar Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.