Acasă Actualitate Încă un fost ministru PSD rămâne fără diploma de doctor

Încă un fost ministru PSD rămâne fără diploma de doctor

DISTRIBUIȚI

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, miercuri, cererea Academiei de Studii Economice din Bucureşti privind anularea diplomei de doctor a lui Darius Vâlcov, după ce CNATDCU a stabilit că 23% din teza acestuia de doctorat reprezintă preluare integrală sau parţială din alţi autori. Decizia nu e definitivă.

Admite cererea. Dispune anularea diplomei de doctor seria F nr.0003384 eliberată sub nr.448/19.10.20210. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, este minuta şedinţei. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucureşti- Secţia a-II-a Contencios Administrativ şi Fiscal. Cererea privind anularea diplomei a fost făcută de către Academia de Studii Economice din Bucureşti. În aprilie 2020, Comisia de lucru a CNATDCU, care a analizat sesizarea de plagiat în acest caz, propunând retragerea titlului de doctor, a stabilit că aproximativ 50 de pagini, reprezentând 23% din teza de doctorat a fostului consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, reprezintă preluare integrală sau parţială din alţi autori.

6 COMENTARII

 1. Pentru foarte multi politicieni,securisti care il au pe Gabriel Oprea invatator,politisti si aici ati scris despre generali de la Academia de politie Bucuresti dar altii doctaratele false au devenit o rutina,ei nu considera obtinerea unui titlului de doctor prin fals ceva ilegal,ori daca politia si securitatea care ar trebui sa vegheze la respectarea legi din Romania sunt fruntase in falsuri ce sa mai spui de restul.
  Nu stiu cati generali de la academia de politie au fost condamnati la puscarie si pentru cati ani caci poate s-a scris dar nu am vazut eu si Darius asta care a fost condamnat definitiv la peste 8 ani inchisoare cu executare este in puscarie sau nu?,poate stie cineva de la”Curentul”?.

   • Am citit eu despre o condamnare de peste 8 ani dar condamnarea nu a fost definitiva va multumesc pentru corectare,din fraza”este inca liber”asta inseamna ca inca nu a fost declarat nevinovat,se mai judeca?.
    Cat despre generali aia de la Academia de politie care dadeau doctorate la”foc automat”sa inteleg ca nici nu sunt urmariti penal din cauza asta nu ati scris nimic,adica nu au facut nimic ilegal ba din contra cand vor iesi la pensie vor primi si pensie de serviciu pentru ca asa este legea.
    Saraca Romanie pe ce maini a ajuns.

 2. 95% DIN DOCTORATELE DE DUPA 1989 SUNT CUMPARATE DE CATRE GUNOAIELE UMANE CU BANI ORI ARANJAMENTE SAU SUNT LUATE CU JAPCA DE CATRE CEI AJUNSI PE CAI NEORTODOXE IN FUNCTII PUBLICE INALTE.
  G. Oprea nu va fi condamnat niciodata pt ca daca va fi inchis ii va tampi prin contaminare si pe puscariasii din pentinciare si acestia vor incerca sa evadeze in necunostinta de cauza

  • Poate ai vrut sa zici că ii va indobitocii pe detinuti . TOTDEUNA DOBITOACELE CICA FAC RAU PENTRU a face PACE!!!!! Iar cei cu GURA CA DE SOPARLA nu pot graiiiiiiii…………..ci doar LING SI SUG.

 3. astia din clica mafiota drac-nea sunt toti bolsevici cu nume fabricate in laboratorul kgb-ului……Valcov….Tzaptzarapov….Valceanu……Tzaptzarapeanu……KraKraaaaaaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.