Acasă Actualitate Încă un inconștient: senatorul PNL Chițac venit răcit din Franța a fost...

Încă un inconștient: senatorul PNL Chițac venit răcit din Franța a fost la o petrecere cu 400 de femei. E infectat cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

Primele informații despre infectarea cu coronavirus a senatorului Chițac au fost negate vehement de acesta zilele trecute. Astăzi, premierul Ludovic Orban a admis că au existat discuții despre starea de sănătate a colegului său, având în vedere că părea a fi răcit la întoarcerea din Franța.

Iată ce scria Chițac, recent, pe pagina sa de Facebook:

”Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”, a scris Vergil Chițac, joi după-amiază, pe Facebook.
Acesta a participat pe 8 martie la o petrecere cu 400 de femei. Azi a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus.

 

2 COMENTARII

  1. D-l senator cunoaste starea de spirit din tara.Chiar daca are o raceala banala,era necesara ceva prudenta.Oamenii din jur sunt sensibili la orice ,rasuflare’ si de multe ori se exagereaza,trebuie evitate ocaziile care genereaza suspuciuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.