Acasă Actualitate Începe divorțul lui Cioacă de Elodia

Începe divorțul lui Cioacă de Elodia

DISTRIBUIȚI

Judecătoria Brașov va judeca, astăzi, începând cu ora 8.30, divorțul intentat de polițistul Cristian Cioacă soției sale Elodia Ghinescu, dispărută de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, transmite corespondentul Mediafax.
După un an de căutări, trupul avocatei Ghinescu nu a fost găsit, iar soțul acesteia rămâne în continuare principalul suspect. Cioacă a intentat proces de divorț soției sale dispărute în luna iulie, iar astăzi va fi înfățișarea la Judecătoria Brașov.
Potrivit avocatului lui Cioacă, Florentin Sorescu, polițistul este convins că soția sa trăiește.
El voia să adauge ca probă la dosar mesajele primite de pe numărul de telefon mobil al Elodiei primite în ultimele luni, însă s-a dovedit că acele SMS-uri au fost o farsă făcută de o ziaristă de la un cotidian central.
În procesul de divorț, Cioacă va cere custodia totală a copilului cuplului, Patrick, în vârstă de patru ani, precum și recumpărarea unor bunuri comune.
Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, însă, după un an de căutări, trupul acesteia nu a fost găsit. Soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă, este suspectat de uciderea acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.