Home Actualitate Incompetentul ce conduce PMB își cere scuze pentru traficul din București

Incompetentul ce conduce PMB își cere scuze pentru traficul din București

DISTRIBUIŢI

La PMB am sărit din lac în puț. Incompetentul Oprescu a fost înlocuit de incompetentul Ștefănel Dan Marin de la UNPR. Traficul în București este un coșmar. Șoferii stau ore întregi la semafoarele care nu mai sunt sincronizate, polițiștii nu mai fac față la dirijarea circulației iar bucureștenii sunt în pragul disperării.

Primăria Municipiului București a trimis un comunicat în care cere scuze bucureștenilor afectați de blocarea traficului din zona Piața Sudului

„Din cauza intensificării lucrărilor la pasajul rutier Piața Sudului, circulația auto a fost blocată cvasitotal în data de 15 octombrie a.c., fără să existe în prealabil o avertizare publică de ocolire cu indicarea rutelor alternative disponibile.

În fața acestei situații, Primăria Municipiului București își cere în mod public scuze participanților la trafic.

Începând din data de 18 octombrie 2015 traficul rutier din intersecția Piața Sudului se va desfășura, din nou, pe trei benzi pe sens.

În aceste condiții, adresam rugămintea de a se evita pe cât posibil străzile convergente în intersecția Piața Sudului și folosirea rutelor alternative indicate de Poliția Rutieră a Municipiului București.

Vă reamintim că rutele alternative ce pot fi utilizate sunt:

1. Splaiul Unirii — Calea Vitan;

2. Bdul. Metalurgiei — Bdul. Constantin Brâncoveanu — Șos. Olteniței;

3. Bdul. Constantin Brâncoveanu — Șos. Olteniței — Calea Șerban Vodă;

4. Str. Turnu Măgurele — Str. Sergent Ion Iriceanu — Șos. Vitan Bârzești — Splaiul Unirii.

Subliniem că proiectul finanțat din fonduri europene nerambursabile și cu o valoare totală de 127.140.761 lei, conform contractului de finanțare, trebuie definitivat cel târziu până la data de 31 iunie 2016.

În caz contrar, Primăria Municipiului București risca pierderea finanțării europene pentru acest obiectiv de investiții și demararea unor litigii comerciale previzibile cu contractorii lucrărilor de execuție, care ar putea duce la afectarea severă a traficului rutier din zona pe termen nedeterminat.

Din considerentele menționate, în urma comandamentelor ținute la nivelul Primăriei Capitalei cu factorii implicați (constructori și deținători de utilități), s-a decis reprogramarea graficului de execuție a lucrărilor astfel încât traficul rutier să poată reveni la valori permisive.

În acest moment, construcția efectivă a pasajului se desfășoară în paralel cu relocarea rețelelor de utilități. Acesta este motivul pentru care traficul rutier a fost afectat semnificativ.

Compania Apa Nova efectuează lucrările de deviere a canalului colector, Enel Energie SA deviază rețelele de electricitate de medie și joasă tensiune, iar Telekom relochează rețelele de telecomunicații care deservesc întreaga zonă.

Precizăm și atenționăm participanții la traficul rutier ca pe tot parcursul derulării lucrărilor vor exista restricții de trafic în zonă.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.