Acasă Actualitate Inconștienta Firea primește o nouă lovitură: judecătorii suspendă încă o „invenție” de-a...

Inconștienta Firea primește o nouă lovitură: judecătorii suspendă încă o „invenție” de-a sa

DISTRIBUIȚI

Când a fost aleasă primar general al Capitalei, Gabriela Firea a înțeles că bucureștenii o adoră și că, fiind un fel de geniu al administrației generale cu care nu mai avusese contact până atunci, își poate permite să facă orice prostie îi trece prin cap. Firea aignorat tot timpul că dacă alegerile s-ar fi desfășurat în două tururi nu pupa nicio funcție, majoritatea bucureștenilor nevotând-o. După doi ani și jumătate de mandat, Firea a sufocat traficul din Capitală, a sufocat populația cu aerul care ne-a băgat în infringement și ne-a sufocat cu țopismul ei continuu.

Astăzi Tribunalul București a suspendat hotărârea 720/18.10.2018 a Consiliului General prin care se înființa Direcția Generală de Administrare București care trebuia să preia tot patrimoniul de la toate administrațiile pe care voia să le desființeze: ALPAB, Administrația Cimitirelor, Administrația Străzilor etc.

Și cele 616 posturi prevăzute în cadrul direcției, din care 62 erau funcții de șefi sunt acum suspendate.

Solutia pe scurt afișată pe portalul instanțelor: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pîrîtei INSTITUŢIA PREFECTULUI MUNICIPIULUI BUCUREŞTI şi respinge acţiunea formulată împotriva acesteia pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Respinge ca neîntemeiate excepţiile lipsei calităţii procesuale active, lipsei de interes, rămînerii cererii fără obiect, inadmisibilităţii şi lipsei calităţii procesuale pasive a pîrîţilor MUNICIPIUL BUCUREŞTI, COMPANIA MUNICIPALĂ CIMITIRE BUCUREŞTI SA şi ADMINISTRAŢIA CIMITIRELOR ŞI CREMATORIILOR UMANE. Admite cererea. Suspendă executarea HCGMB nr.720/18.10.2018 şi nr.721/18.10.2018, până la pronunţarea instanţei de fond. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 13.12.2018.
Document: Hotarâre  8386/2018  13.12.2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.