DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a transmis miercuri, 29 decembrie, că a rămas impresionat de primirea pe care a avut-o din partea oamenilor din Teleorman în timpul vizitei pe care a făcut-o împreună cu Codrin Ștefănescu și Carmen Dan.

”Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan.”

Pasionată de intervențiile estetice chirurgicale, văduva Carmen Dan în vârstă de 51 de ani, și-a modificat înfățișarea părând mai tânără cu cel puțin zece ani după cum se vede în instantaneul realizat de fotograful Stefan Ovidiu și nemodificat cu vreun filtru folosit de vedete. Interesant pentru ANI ar fi cu ce bani plătește fosta secretară din Videle intervențiile estetice, având în vedere că la părăsirea ultimei funcții publice deținute, cea de senator, avea oficial ZERO lei în conturi și numerar așa cum arată declarația de avere depusă la începutul acestui an, ba chiar era și datoare la Raiffeisen Bank. Vezi AICI ultima declarație de avere depusă de Carmen Dan la Senat în 13.01.2021.
Abia în luna mai 2021, Carmen Dan a primit o sinecură prin angajarea la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot (CNARNN), care se ocupă cu programul informatic al notarilor din România, dar e puțin probabil ca salariul să-i permită astfel de intervenții costisitoare.
Însă așa cum deja toată țara știe, ANI nu mai verifică decât funcționari din eșaloanele doi și trei, cei din eșaloanele puterii nefiind deranjați de inspectorii instituției.

2 COMENTARII

  1. Frumos articolul despre “Incornoratul” Dragnea si noua lui diva, madam Carmen Dan.
    Parca s-ar potrivi fiind din acelasi lot al smecherilor ajunsi – vezi si distinsa” dna Oprea. Scrieti lucruri care ne plac. Va dorim succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.