DISTRIBUIȚI
Alianța PNL-PSD consideră că votanții săi sunt mai neinstruiți decât copiii de școala primară.
„Hoție versus matematică.
Cât sunt două treimi din 15? 10 sau 9.99?
Ca să înțelegeți cum se fură în România. Politicienii din vechile partide sunt capabili să reinventeze și matematica să poată fura.
Cu 3 ani până la alegeri, consemnul pentru PSD și PNL pare să fie: furați cât puteți, că uită lumea până în 2024!”, scrie fostul ministru Claudiu Năsui pe contul său de Facebook.
„Primarul comunei Mogoșoaia vrea să dea un mare tun imobiliar pentru câțiva mari mahări din PNL. Pentru mai multe informații puteți citi aici: https://cutt.ly/Tun1MiliardEuro
Problema este că pentru a da acel tun, primarul are nevoie de o majoritate calificată de 11 voturi. Lucru pe care nu-l are din cauza USR.
Legea spune că majoritatea calificată se calculează așa: aplici fracția de două treimi la numărul consilierilor locali, apoi găsești primul număr natural care este mai mare decât rezultatul obținut (art. 5 lit. dd) și art. 139 alin. (2) din Codul Administrativ).
Ați crede că e destul de clar. Și este. Orice elev de școală primară ne poate spune că două treimi din 15 este 10. Iar primul număr natural mai mare ca 10 este 11. PNL avea nevoie de 11 voturi, dar cei care vor să dea tunul sunt doar 10.
Așa că politicienii care vor să fure contorsionează până și matematica până când le iese un teren în plus.
Iată cum explică primarul PNL că două treimi din 15 sunt 9.99. Ca să spună că primul număr natural după două treimi din 15 este 10, nu 11 așa cum învață orice copil la școală. Culmea, explică asta chiar la tablă în ședința pe care o puteți vedea aici la minutul 24: https://cutt.ly/TablaInmultiriiHotieiPNL
Oamenii aceștia vor ajunge să ne fure tot. Nu-i oprește nici legea, nici bunul simț și se pare că nici matematica.”, conchide Năsui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.