Acasă Actualitate Iohannis a băgat la guvernare Pe-Se-De-ul, „partidul pericol pentru viitorul României”

Iohannis a băgat la guvernare Pe-Se-De-ul, „partidul pericol pentru viitorul României”

DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, după consultările cu partidele, că l-a desemnat pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Citiți AICI ce spunea Iohannis despre Pe-Se-De pe care îl caracteriza ca partidul pericol pentru viitorul României!

Principalele declarații ale președintelui de azi.

Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă din care fac parte PNL, PSD, UDMR și grupul minorităților.

Reprezentanții acestei majorități au dorit să vină împreună la consultări și am avut o discuție foarte bună.

Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o.

Îl desemnez pe Nicolae Ciucă pentru a forma o echipă guvernamentală și pentru a se prezenta în fața Parlamentului României pentru votul de încredere.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat:

Am lucrat cu partidele să putem să agregăm un program de guvernare și să se constituie o coaliție solidă în Parlament. astfe încât să putem realiza un guvern care să asigure stabilitatea țării și soluții pentru efectele produse de pandemie, criza energetică, să avem un program guvernamental care să pună în aplicare deciziile nesare pentru implementarea PNRR.

E cât se poate de evident că e prima dată când în programul de guveranare avem investiții solide și măsuri sociale pentru toate problemele create de situația de criză în care ne aflăm.

Sperăm ca de joi să ne apucăm serios de treabă

4 COMENTARII

  1. iohannis a bagat la guvernare ‘”PSD – ciuma rosie ” = iohannis linge unde a scuipat de frica suspendarii dar de ce meriti si de ce ti-a frica nu scapi chiar daca te faci frate cu dracu – musiu k.w. iohannis >

  2. SUS / JOS : ROATA SE – NVÂRTE MEREU FĂRĂ ROST ȘI NU RĂMÂNE NIMENI CEEA CEA FOST . CU O JUSTIȚIE CASTRATĂ TIMP DE 32 ANI : PLONJEZI CU ,, ENTITATEA ” ÎN ,, HAZNA ” …
    ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.