Acasă Actualitate Irakian expulzat din România pentru 10 ani

Irakian expulzat din România pentru 10 ani

DISTRIBUIȚI

La data de 31.08.2016, în urma propunerii formulate de S.R.I. — Autoritatea Română cu competențe în domeniul securității naționale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat Curtea de Apel București, conform dispozițiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului irakian HAMAD RAAD SALIH HAMAD, pe o perioadă de 10 ani, pentru considerente de securitate națională.

În cauză au rezultat indicii temeinice că cetățeanul irakian HAMAD RAAD SALIH HAMAD a desfășurat activități de natură să pună în pericol securitatea națională, activități ce se încadrează în dispozițiile Legii nr. 51/1991 privind siguranța națională și ale Legii nr. 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.

Curtea de Apel București, la data de 01.09.2016, a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și a declarat ca indezirabil respectiva persoană de cetățenie irakiană, pe o perioadă de 10 ani, din rațiuni de securitate națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.