Acasă Actualitate Jandarmul de la Buzău și-a ucis soția, din gelozie, și copilul

Jandarmul de la Buzău și-a ucis soția, din gelozie, și copilul

DISTRIBUIȚI

Un jandarm, soția acestuia și fiul lor, în vârstă de șase ani, au fost găsiți morți, miercuri după-amiază, în apartamentul pe care aceștia îl dețineau în municipiul Buzău. Din primele cercetări a rezultat că jandarmul Marius Stoian (35 de ani) prezenta urme de înjunghiere la nivelul inimii și al gâtului, soția acestuia, Chivuța (36 de ani), avea multiple răni la nivelul gâtului, în vreme ce copilul prezenta urme de strangulare. Cele trei cadavre au fost găsite de colegii jandarmului, care s-au deplasat la domicilul acestuia din cauză că bărbatul nu se prezentase la serviciu și nu mai răspundea la telefon. Ținând cont de faptul că jandarmul și copilul au fost găsiți în altă cameră decât soția militarului, iar ușa și geamurile apartamentului erau închise pe dinăuntru, anchetatorii bănuiesc că a fost vorba de o altercație între soți, iscată pe fondul geloziei, în urma căreia militarul și-a ucis consoarta și copilul, după care s-a sinucis. În acest context, oamenii legii susțin că este foarte posibil ca în urma respectivei altercații, soția să-l fi înjunghiat pe bărbat, după care acesta a ucis-o, iar apoi și-a strangulat copilul și ulterior s-a sinucis.
Scenariul pare destul de verosimil și seamănă cu scenariul dublului asasinat petrecut anul trecut în cartierul bucureștean Berceni, atunci când un cetățean turc de origine kurdă, Mehmet Selek, și-a ucis soția și copilul, pe fondul unei crize de gelozie. Numai că atunci, criminalul nu a avut puterea de a se sinucide și a dispărut de la locul crimei, fiind însă capturat a doua zi după crimă.
În cazul triplului asasinat de la Buzău, criminaliștii mai iau în calcul și varianta unei crime comise de o altă persoană, ținând cont de faptul că rănile descoperite pe trupul jandarmului ar fi putut fi cu greu făcute de acesta. Ipoteza rezidă din faptul că prietenii familiei Stoian au declarat că varianta unei răzbunări nu trebuie exclusă, având în vedere că jandarmul obișnuia să joace sume consistente la jocuri de noroc, și din acest motiv ar fi făcut mari datorii către terțe persoane din lumea interlopă locală, pe care nu le-a mai putut onora.
Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău, Marius Stoian a făcut recent o serie de teste psihologice pe care le-a trecut cu succes. Mai mult, oficialii Jandarmeriei buzoiene susțin că acesta a avut un comportament care nu a scos niciodată la iveală tendințe criminale ori sinucigașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.