Home Actualitate Judecătorii i-au permis lui Marian Vanghelie să asiste la naștere

Judecătorii i-au permis lui Marian Vanghelie să asiste la naștere

DISTRIBUIŢI

Marian Vanghelie va putea să asiste la naşterea copilului său şi al Oanei Mizil. Instanţa a încuviinţat solicitarea edilului suspendat de la Sectorul 5 de a fi lăsat să stea alături de iubita lui, la spital.
 
Primarul suspendat din sectorul 5 a primit permisiunea ca în zilele de 3 şi 4 septembrie să părăsească domiciliul, unde se află în arest, ca urmare a deciziei Tribunalului București.

Iubita sa, Oana Mizil, va naşte primul copil al cuplului, iar Vanghelie va putea merge să-şi înregistreze fetiţa la primărie. Potrivit unor apropiaţi, operaţia de cezariană va avea loc la începutul lunii septembrie, la o clinică privată din Capitală. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori.

Marian Vanghelie este judecat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a atribuit preferenţial contracte de achiziţii publice, în schimbul unui „comision” de 20%.

În anul 2006, Alina Bica, pe atunci procuror DIICOT nu i-a permis lui Ovidiu Tender, aflat în arest preventiv să meargă la primărie să-și declare primul copil, acesta și actuala sa soție nefiind atunci căsătoriți legitim.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.