Acasă Actualitate Jurnalistul Alexandru Căutiș: unul dintre participanții la protestul din 10 august a...

Jurnalistul Alexandru Căutiș: unul dintre participanții la protestul din 10 august a murit în urma incidentelor din Piața Victoriei

DISTRIBUIȚI

În urma violențelor de la protestul diasporei numeroase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre protestatarii care a avut nevoie de ajutorul medicilor este Ilie Gâzea, care, potrivit jurnalistului Alexandru Căutiș, a murit la o săptămână după ce a leșinat din cauza gazelor lacrimogene. Bărbatul avea 62 de ani.

„Exclusiv! Un protestatar mort în urma incidentelor din Piața Victoriei

Ilie Gâzea, un bărbat de 62 de ani a decedat la o săptămână după ce a leșinat în urma acțiunii cu gaze lacrimogene. Pe 10 august, la mitingul din Piața Victoriei, în jurul orei 20, acesta a avut o puternică hemoragie nazală și bucală. A primit îngrijiri medicale și a plecat acasă. A doua zi s-a simțit foarte rău și a mers la spital. Ironia sorții face ca acest om să fie din Turnu Măgurele, decesul înregistrându-se la spitalul din Alexandria. Revin cu alte detalii. Victima este persoana din mijlocul acestui grup”, a scris Alexandru Cautiș pe pagina sa de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Din pacate vor muri mai multi, victime tacute ale unui stat corupt, totalitar care nu s-a schimbat din 1989. Elitele securo- comuniste au acaparat puterea si au dirijat totul incluzind reprezentantele diplomatice unde angajati numai fii, fiice si nepoti de securisti.
    Probabil nu trebuie sa confundam fostii securisti cu SRI care s-a transformat, pe ici pe colo, de fata lumii. Dumnezeu sa il ierte pe Ilie, dar noi sintem vii si trebuie sa ne cerem dreptatea si sa ii aducem omagiu, este un erou al #Rezist ! Faceti o cruce in Piata Victoriei pentru victime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.