Acasă Actualitate La o școală din București doi copii româno-chinezi nu au fost primiți...

La o școală din București doi copii româno-chinezi nu au fost primiți până nu demonstrează că nu au coronavirusul

DISTRIBUIȚI

Panica indusă în populația României privind virusul gripal din China frizează nebunia. Deși nu există niciun caz în România, lumea este panicată inclusiv de madam Firea care pentru a-și mai face puțină publicitate înființează un comandament de urgență pentru gripa sezonieră deși nu e niciun deces în capitală, iar STB anunță că va împărți măști, achiziționate cel mai probabil printr-o încredințare directă, în autobuze. Oamenii neinformați sunt speriați și au ajuns să discrimineze copiii de origine chineză.

Directorul Spitalului Victor Babeș a declarat luni că „azi, la spital, s-au prezentat doi români chinezi care nu au fost primiți la școală dacă nu demonstrează că nu au coronavirus”, a declarat Emilian-Ioan Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”. Testele au arătat desigur că nu sunt bolnavi.

Gripa sezonieră a provocat până acum 4 decese, în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Hunedoara și în Sibiu. Anul trecut, situația era mai gravă, până pe 19 ianuarie fiind înregistrate 34 de decese confirmate cu virus gripal, potrivit informațiilor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.