Acasă Actualitate Lecție de patriotism: suceveanul Mandachi oferă gratis meniuri și cazare la hotel...

Lecție de patriotism: suceveanul Mandachi oferă gratis meniuri și cazare la hotel angajaților din sănătate și MAI care luptă cu coronavirusul

DISTRIBUIȚI

Antreprenorul Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu, a anunţat că lanţul său de fast-foosd va oferi meniuri gratis tuturor angajaţior din instituţiile care luptă împotriva epidemiei: spitale, DSP, militari. Bravo!

A devenit foarte cunoscut când a construit primul metru de autostradă din Moldova şi a generat protestul #şîeu. Antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, a anunţat că oferă meniuri fast-food gratis „până crapă cuptoarele“.

Ştefan Mandachi a anunţat că nu există o limită de meniuri şi oamenii pot comanda câte doresc. Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus în judeţul Suceava a explodat, ar autorităţile sunt în laertă non-stop.

”Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, COMANDA ŞI LIVRAREA SUNT GRATUITE!”, a spus Mandachi pe Facebook.

Zeci de medici din Suceava sunt infectaţi cu coronavirus
Ştefan Mandachi a pus la dispoziţia medicilor şi asistenţilor de la spitalul din Suceava unde s-au infectat câteva zeci de cadre medicale cu coronavirus, tot hotelul său din Suceava, fără a cere vreo compensaţie.

”Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENŢIE PENTRU CARANTINĂ ŞI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru: – pentru medici/ asistenţi medicali/ voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur. Sunt mulţi eroi din spitale care ştiu că sunt deja contaminaţi şi nu vor să-şi infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunaţi la numărul de la recepţie hotel şi vă redirecţionează recepţionera. – poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină)”, a anunţat Ştefan Mandachi.

1 COMENTARIU

  1. Respect si jos palaria domnule !
    Unde sint latraii de politicieni, care fac pe patriHOTII, super ortodocsii, aia cu pensii speciale si alte adunaturi din fundul curtii… Unde sinteti baaaa ?!
    Acum (si pentru ultima oara) aveti si voi sansa de a dovedi ca/daca sunteti patrioti sau, ce mama dracului va mai credeti, ca tineti cu cetetenii, sa faceti si voi ce a facut acest Domn sau, ceva similar !
    Va e frica si stati ca lighioanele ascunse ? Nu-i asa cazaturilor ?

    P.S. Dupa aceasta pandemie (pe care o numesc – Criza – ) va urma ceva mult mai profund, cu un impact mult mai mare de care multi nici nu vorbesc, habar nu au sau, au scop lucratriv prin Mass Media de raspindirea si inserarea Fricii: Criza 2/Post Criza, ce tine de domeniul Econommic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.