Acasă Actualitate Lexus furat din Franța găsit de Poliția de Frontieră

Lexus furat din Franța găsit de Poliția de Frontieră

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, în valoare de 75.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Franța.

În data de 31 martie a.c., ora 00.30, la P.T.F. Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român David M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricație 2005, cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța din data de 4 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Foto:lexus.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.