Acasă Actualitate Liviu Dragnea a fost cel care s-a opus să se mărească numărul...

Liviu Dragnea a fost cel care s-a opus să se mărească numărul de secții în diaspora

DISTRIBUIȚI

Fostul consilier al premierului, deputatul PSD Radu Popa, a dezvăluit că omul care a interzis crearea de noi secții în Diaspora a fost șeful campaniei electorale, Liviu Dragnea. Radu Popa a fost prezent în studioul Adevărul unde a răspuns mai multor întrebări legate de diaspora și votul românilor la alegerile prezidențiale. Acesta a declarat:
„Nici un partid nu a abordat în mod serios problema românilor din diaspora. Trebuie să scădem taxele consulare, să vedem cum creionăm cadrul legal etc.”

Reporter: „Între cele două tururi le-aţi spus domnilor Ponta şi Dragnea să facă ceva?”

Radu Popa „Nu am putut vorbi cu dl Dragnea. Cred că atunci când Titus Corlăţean a spus să se deschidă mai multe secţii, iar domnul Dragnea a refuzat, s-a făcut o greşeală. Indiferent cine a stabilit că nu trebuie deschise secţii a greşit. dacă un drept fundamental nu-l dai omului, politica nu mai are niciun sens”. Acesta a mai adăugat „În partid, nu există spaţiu de dezbatere. Dacă mâine vreau să spun lucrurile pe care le spun aici, nu am unde să le spun la partid. Ce să-i spun lui Vali Zgonea? Deciziile politice..Când am intrat în partid existau dezbateri. Era Octavian Ştireanu, Iulian Iancu..oameni cu carte. Acum se întâlneşte domnul Dragnea cu câţiva şi iau deciziile.”

CITEȘTE ȘI DUPĂ CE AU DAT CU GAZE LACRIMOGENE JANDARMII FRANCEZI ȘI-AU SCOS CĂȘTILE DE PROTECȚIE DE PE CAPETE

CITEȘTE ȘI  A VOTAT LA PARIS DUPĂ CE A STAT 2 ORE ÎN APĂ PÂNĂ LA GLEZNE

Așadar Titus Corlățean ar fi vrut mai multe secții dar Liviu Dragnea s-a opus. După ce a fraudat referendumul crescând artificial numărul de votanți, acum a fraudat și votul românilor la prezidențiale, scăzând numărul votanților. Oricum metodele lui pe lângă că sunt ilegale, nici nu au avut succes. Ehe, au trecut cei 20 de ani prevestiți de Silviu Brucan, chiar 25. Metodele comuniste nu mai merg, băieți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.