Acasă Actualitate Liviu Dragnea dezminte că a fost violat în pușcărie în mod repetat

Liviu Dragnea dezminte că a fost violat în pușcărie în mod repetat

DISTRIBUIȚI

Postul Romania TV a difuzat miercuri seara informatii despre o presupusa „violare” repetată a lui Liviu Dragnea pe vremea in care acesta a fost incarcerat. Informatia a aparut initial chiar intr-o postare pe o pagină de Facebook colnă a celei a partidului lui Dragnea, APP.

„Scandalul violarii lui Dragnea in puscarie”, a fost titrat mare pe burtiera RTV. Victor Ciutacu, cel mai important realizator al postului, impreuna cu alti invitati au dezbatut asa-zisul viol la care ar fi fost supus Dragnea.

Liviu Dragnea a dezmințit pe pagina sa de Facbook informațiile:

„Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo – jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi.
Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise.
În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat.
Știu de ce o faceți!
Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine!
Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană.”, a scris Dragnea pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt fan Dragnea, nici fan PSD sau al altui partid, insa asemenea ticalosie chiar trebuie probata cu dovezi, iar daca nu reusesti, nene, despagubiri de milioane de euro. Rusine, Ciutacu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.