Acasă Actualitate Liviu Dragnea promite dublarea pensiilor anul viitor și atacă Occidentul: „Lui...

Liviu Dragnea promite dublarea pensiilor anul viitor și atacă Occidentul: „Lui Iohannis și clicii lui le place să fie slugi”

DISTRIBUIȚI

Așteptat cu fanfara în Dumbrăveni din județul Suceava, liderul PSD Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis, la mitingul electoral la care ia parte.

„Ai răbdare să spun ce am făcut noi, mincinosule. Am mărit salariile la medici așa cum nu au fost niciodată în România. Că avem nevoie de ei aici să ne trateze. Am mărit salariile dascălilor și o vom face în fiecare an de aici înainte.

În anul viitor pensiile vor fi cel puțin duble și nu vorbesc de pensiile speciale. Am eliminat impozitul pe pensiile sub 2000 de lei. Ăștia de care vorbim au tăiat salariile cu 25% și au vrut să taie și pensiile. Asta vor face dacă vor veni din nou la putere. I-ați auzit pe Iohannis și clica lui vorbind de patriotism? Lor le e frică, le place să fie slugi” a declarat Liviu Dragnea în comuna Dumbrăveni din județul Suceava.

Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea după ce a plătit pentru a da mâna cu  Donald Trump

1 COMENTARIU

  1. Ce parca nu au mai marit PSDisti pensiile si salariile dar mai intai s-au marit preturile.Daca e sa ne uitam doar la cat primim asa si in Venezuela au oameni mai multi bani de la o zi la alta dar nu triesc mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.