Acasă Actualitate Liviu Pop audiat la DNA. Acesta a fost acuzat public că a...

Liviu Pop audiat la DNA. Acesta a fost acuzat public că a primit șpagă 55.000 de Euro pentru Sorina Pintea

DISTRIBUIȚI

Liviu Pop s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul Sorinei Pintea. Pop a venit însoțit de avocat și nu a dorit să facă declarații la sosire.

În ziua reținerii Sorinei Pintea, fiul acesteia, Ionuț, a explicat într-o înregistrare video pentru Antena 3 că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat că a avut o înțelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

Fiul fostului ministru a declarat că mărturia a fost înregistrată, astăzi, 29 februarie, după întâlnirea pe care a avut-o cu denunțătorul.

„La ora 08.53, am fost sunat de către domnul senator Liviu Marian Pop, și mi-a spus că trebuie să mă duc să mă întâlnesc cu cineva obligatori. M-a întâlnit cu un domn cu părul grizonat, care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni, și apoi vine la mine.
După 15 minute a venit la mine și mi-a spus: Să știi că procurorii nu știu de alte sume de bani. L-am întrebat: Ce sume de bani? Despre ce vorbiți?

Mi-a zis că a mai fost o sumă de 40.000 de euro pe care a dat-o lui Liviu Marian Pop, să i-o dea mamei mele, și au mai fost două tranșe de 5000 de euro pe care le-a dat tot lui Liviu Marian Pop. Nu știu dacă banii au ajuns la mama ta, mi-a spus.”. Integral pe Antena3.ro.

3 COMENTARII

  1. Pentru Dumnezeu ,cine are curajul sa il deranjeze ,sa il acuze cineva pe onorabilul Pop??Un om demn ,parvenit prin munca,non stop,fara „”cadavre””cunoscute;Magistrati au deja groapa in care dosarul lui mister Pop v a fi inhumat !!Omul sa fie lasat sa ajunga ministru sau mai indicat prim ministru,atunci sa vedeti parcurs!!!

    • Corona virusul le este de mare ajutor pentru a maslui dosarul și a-și apară ciripitorul. Dar sigur lucrurile nu vor rămâne aici și vor începe sa mai vb și alți care au fost executați de limbricul FSLI și la a cărui prosperitate a avut influenta și sistemul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.