Acasă Actualitate Luat ca din oală, Dani Mocanu a fost reținut de polițiști de...

Luat ca din oală, Dani Mocanu a fost reținut de polițiști de cum a pus piciorul în România

DISTRIBUIȚI

În dimineața zilei de miercuri 24 august, polițiștii români i-au reținut pe manelistul Dani Mocanu și pe fratele său Nando pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni la revenirea din Italia.
În noaptea de 18 spre 19 august într-un scandal la o benzinărie OMV aflată la ieșirea din Pitești spre Ștefănești, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Județean Argeș după ce fost lovit cu bâte, însă victima nu a dorit sa dea informații anchetatorilor și cu atât mai puțin să depună plângere, motiv pentru care dosarul penal a fost deschis din oficiu.
Manelistul a fost luat prin surprindere de faptul că pe numele său a fost deschis din oficiu dosarul pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.
După ce au fost prinși pe aeroportul din Otopeni, Dani Mocanu și fratele său au fost conduși de polițiști la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în baza mandatelor de aducere emise în cauză, iar după audieri au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorul de caz. Miercuri 24 august, cei doi vor fi prezentați în fața magistraților de la Tribunalul Argeș, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

În urmă cu patru luni, în luna aprilie, judecătorii Curţii de Apel Piteşti l-au condamnat definitiv la plata unei amenzi penale în procesul în care manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată în 2020, fiind acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul YouTube, în care incita la ură împotriva femeilor. Videoclipul „Curwa” a adunat peste 23 de milioane de vizualizări de la lansarea din aprilie 2019.

1 COMENTARIU

  1. Sunt salariat, muncesc pe brânci și mai am 2 ani până la pensie. Am împrumutat cu o sumă pe un prieten. La un an primesc de la ANAF înștiințare să declar de unde am banii pe care i-am împrumutat amicului. Era vorba la ora aceea de vreo 3.000 euro, bani proveniti dintr-o vânzare a unui teren. Bineinteles că a trebuit să scriu celor de la ANAF de unde provine suma respectivă, cu acte doveditoare. Cee ce doresc să spun este cum de ANAF-ul nu se sesizează când e vorba de persoane care nu au carte de muncă, nu plătesc impozite, taxe, și se pozează cu sume impresionante de bani, cu mașini de sute de mii de euro ș.a.m.d. Legea nu este una pentru toți? ANAF-ul nu se sesizează din oficiu? Fi-mi-ar silă de acest stat corupt până în măduva oaselor. Numai netrebnici au condus această țară. Hoți, parșivi, ipocriți, aceasta este nația română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.