Home Actualitate Lucian Bode a încurcat Fukushima cu Fukuyama, în teza de doctorat

Lucian Bode a încurcat Fukushima cu Fukuyama, în teza de doctorat

DISTRIBUIŢI

Jurnalista de investigație Emilia Șercan a remarcat că Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, a scris în teza de doctorat „Fukuyama”, numele unui celebru politolog și specialist în relații internaționale,” în loc de „Fukushima”, centrala din Japonia unde a avut loc dezastrul nuclear din 2011.

„ În loc de Fukuyama – om de știință (nu chiar de calibrul lui dr. Bode), politolog, economist și specialist în relații internaționale – trebuia să fie Fukushima, centrala nucleară din Japonia unde s-a produs un dezastru nuclear după un cutremur devastator din 2011”, a scris Emilia Șercan, vineri, pe Facebook.

Jurnalista a subliniat că „o astfel de eroare nu ar fi trebuit să existe într-o teză de doctorat susținută în 2018, deci la șase ani după debutul scandalurilor despre plagiat și impostură”.

5 ARII

  1. O COMISIE DE PSIHIATRI nu l-ar condamna pentru confuzia facuta deoarece ar constata ca are toate caracteristicile necesare unui „DOCTOR” ZUGRAV PENTRU gletuit, pus faianta, gresie etc……….

  2. In cazul asta L. BODE se aseamana cu elevi aia prosti care copiau la scoala,ce copiau era corect pentru ca era scris de alti care invatasera lectia ce completeau cu ce cunosteau ei era gresit pentru ca erau”bata”,nu cunosteau nimic.
    Cazul asta este de ras dar din pacate pentru Romania si romani este tragic pentru ca prostul clasei despre care vorbim aici are putere mare in Statul Roman,nu este ca un strungar care a gresit un surub.

    • Dupa 1990 pana astazi calitatea politistilior din Romania a scazut continuu mai Sandule indiferent de la care partid veneau,dovada este puterea clanurilor de interlopi care a crescut fara intrerupere la fel ca si traficul de droguri,de femei,de copii,au fost si cazuri destule care au ajuns in presa in care infractori erau protejati de politisti.
      Eu nu gasesc doar un partid care a numit un ministru de interne cand respectivul partid facea parte din coalitia aflata la guvernarea Romaniei(ar fi fost bine daca era asa) vinovat de coruptia care este astazi in ministerul de interne unde politisti sunt mult sun militieni de pe vremea comunistilor si situatia asta proasta nu se gaseste doar in ministerul de interne din Romania,din pacate pentru tara asta si pentru romani.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.