Acasă Actualitate Managerul Spitalului Neamț a demisionat

Managerul Spitalului Neamț a demisionat

DISTRIBUIȚI

Lucian Micu a anunțat într-un mesaj postat pe Facebook că își va da demisia „la prima oră a zilei de mâine”. „A venit momentul să mă retrag și să aștept ca specialiștii să stabilească foarte clar care au fost cauzele care au produs incendiul. Demisia mea va fi înaintată la prima oră a zilei de mâine, nu înainte de a mă asigura că nu las lucrurile la întâmplare, ci că va exista o continuitate fără sincope.”, a scris acesta.

Ieri DSP Neamț a anunțat că Spitalul Județean Neamț nu a solicitat aviz pentru modificările de la etajul care a ars Detalii AICI

3 COMENTARII

  1. Managerul a fost selectat dintre candidatii ce s-au prezentat cu un plan de management in fata unei comisii formate din specialistii / consilierii presedintelui Consiliului Judetean in al carui raza se afla acea unitate spitaliceasca, asta este procedura legala actuala, indiferent de culoarea politica a baronului local.
    De facto, liderul judetului numeste acel manager de spital, iar cel din urma va urma intocmai ordinele de dirijarea a contractelor publice , pardon achiziilor publice de tot felul primite de la partid, indiferent de cat sunt acele contracte utile sau nu pentru institutia spitaliceasca respectiva.
    Iar DSP-ul local, in baza cumetriilor pardon obligatiilor de partid il va spijini pe acel manager in functie de dispozitia primita de la presedintelui consiliului judetean, asa ca managerul sa stie ca este inlocuit.
    In aceste conditii demisia managerului de spital este pur si simplu un gest inutil, pentru ca urmatorul manager va face exact la fel cum i se ordona din partea baronului local.
    Apropos, nu am vazut nici o stire sau un comunicat de presa prin care baronul sau capul mafiei politice din judetul Neamt sa-si ceara scuze pentru faptul ca numit un manager care a gestionat episodul nefast de la Piatara Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.