Home Actualitate Marcel Ciolacu anunță că e prieten cu fostul soț al amantei sale...

Marcel Ciolacu anunță că e prieten cu fostul soț al amantei sale și l-a îmbrățișat în fața presei

DISTRIBUIŢI

„Noi suntem colegi și prieteni și o să fim în continuare la fel”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre relația cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, cu care a ținut astăzi o conferință de presă comună. Negoiță a fost întrebat dacă participarea comună reprezintă „un pas mai aproape de intrarea în PSD”, însă răspunsul a fost dat de Ciolacu. La finalul evenimentului, cei doi s-au îmbrățișat.

Cei doi nu mai împart aceleași convingeri politice, Negoiță demisionând în 2020 din PSD și înființând un alt partid din partea căruia a câștigat mandatul, însă au gusturi comune privind femeile.

De mai bine de un an, fosta soție a lui Robert Negoiță este amanta lui Marcel Ciolacu. Este vorba de Sorina, 31 de ani, fostă miss Buzău, fostă nevastă a lui Robert Negoiță și fostă nevastă a lui Mădălin Stan, poreclit Mădălin de la Giurgiu, omul de încredere al lui Nelu Iordache.

Surse apropiate de Sorina care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au relatat despre un divorț între Marcel Ciolacu și soția sa și despre o nuntă în Cipru între liderul PSD și Sorina fostă Docuz, fostă Negoiță și fostă Stan, informații care nu au putut fi verificate până la închiderea ediției.

Informația că „Marcel e îndrăgostit de Sorina Docuz fosta nevastă a lui Robert Negoiță”, a apărut vara trecută în Ziarul de Cluj condus de jurnalistul Liviu Alexa devenit între timp și președinte al PSD Cluj. Alexa anunța vara trecută că „Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta sa actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță.”

Surse politice au declarat la începutul acestui an pentru G4 Media că Sorina este văzută tot mai des în ultima perioadă la sediul partidului din Kiselleff, aceasta fiind foarte apropiată de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Această legătură strânsă între Marcel și Sorina i-a adus surorii buzoiencei, Elena Arghir, fostă Docuz, o numire în Consiliul de administrație al Loteriei Române pe locurile revenind PSD.

Sorina a devenit celebră după ce a pozat goală pentru reviste de profil (vezi foto AICI)  și apoi s-a căsătorit cu Robert Negoiță, mai în vârstă cu 19 ani decât ea. La trei ani de la căsătorie, Sorina a divorțat de Negoiță și s-a măritat cu Mădălin Stan, după ce a bifat o scurtă relație cu omul de afaceri Alin Niculae, așa cum povestea fostul deputat PSD Cristian Rizea.

După ce a divorțat și de Mădălin Stan, Sorina a intrat într-un con de umbră până l-a întâlnit pe Marcel Ciolacu, însurat cu Roxana, o femeie discretă, de profesie ingineră chimistă.

Se pare că frumoasa Sorina a tras cartea câștigătoare de data asta și poate ajunge chiar prima doamnă a României, desigur dacă PSD ar mai putea câștiga vreodată președinția țării.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.