Acasă Actualitate Maria Marinescu divorțează de soțul aflat în pușcărie. Iliescu s-a ascuns în...

Maria Marinescu divorțează de soțul aflat în pușcărie. Iliescu s-a ascuns în casă

DISTRIBUIȚI

Tradiția trădării este o moștenire de familie pentru membrii clanului Ilici. Nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu, l-a abandonat în pușcărie pe soțul său, anunțând că divorțează, după numai un an de la arestarea acestuia. Dispariția lui Ion Iliescu de la ceremoniile ce i-au fost dedicate de ziua sa a fost comentată în fel și chip, ba că Ilici ar fi pe moarte, ba că i-ar fi crăpat un stent si Oprescu îi stă la cap. Acum, după apariția știrii legate de nepoțica lui Ilici devine mai clar motivul pentru care Iliescu a preferat să se ascundă de public pentru a nu fi nevoit să răspundă unor justificate întrebări cu privire la educația nepoatei sale.
Ion Iliescu nu a participat, duminică seara, la concertul de la Ateneu unde au fost prezenți pe post de pișcotari alde Emil Constantinescu, Văcăroiu și Rodica Stănoiu, oameni foarte apropiați de cârpa kaghebistă, care au venit să-l firitisească pe Ilici, habar neavând că bătrâna șandrama comunistă nu vine. Ilici nu a participat nici la ședința CExN al PSD programată pentru luni la ora 18.00, deși niciodată nu a lipsit de la ședințele de Partid. Marți a explodat scandaloasa știre despre divorțul nepoatei lui Iliescu.
În martie 2009, atunci când s-a căsătorit cu surle și trâmbițe Maria Marinescu, cunoscută pentru viața sa aventuroasă, ca să nu-i zicem altfel, spunea că este sigură că lângă Frank Colin va îmbătrâni. Nu a îmbătrânit cine știe ce. În orice caz nu a îmbătrânit suficient încât să nu reușească să-l prindă în mreje pe un fante al politichiei socialiste. Zvonul că nepoata lui Ion Iliescu, este în amor cu pupilul lui Adrian Năstase, Eugen Bejinariu a penetrat în spațiul public, prin tabloidele de scandal, se pare lansat chiar de ea însuși. Între două percheziții ale procurorilor de la DIICOT, Maria Marinescu, și-a găsit timp pentru drogul cel mai puternic, drogul iubirii.
Cumva, destinul nepoatei lui Iliescu s-a nimerit să fie marcat de căsătorii cu bogătani cu probleme penale legate de droguri. În 2007 s-a căsătorit pentru o scurtă perioadă cu Ion Ion Țiriac, acum are un copil de trei ani cu un fost badyguard de vedete, Frank Collin, despre care spunea deunăzi că nu-l va părăsi niciodată, orice ar fi. L-a părăsit urgent după ce acesta a eșuat la pușcărie. Soțul Mariei Marinescu a fost reținut în Franța anul trecut, în primăvară, după ce, pe 20 martie, autoritățile din Republica Dominicană au descoperit un transport de 700 de kilograme de cocaină, la bordul unui avion. Bărbatul nepoatei lui Ion Iliescu este suspectat că a facilitat transportul ilegal a celor 682 de pachete de cocaină, din Republica Dominicană.
Polițiștii francezi au efectuat descinderi împreună cu procurorii DIICOT în apartamentul de lux al nepoatei lui Ion Iliescu, situat în zona de nord a Capitalei și probabil din cauza presiunii psihice la care a fost supusă, nepoțica lui Ion Iliescu, și-a găsit în inimioară, un locșor umed de nevoie de amor, pentru un alt gen de nepoțel, nepoțelul lui Adrian Năstase, dacă avem în vedere că Bejinariu a fost crescut practic de pușcăriașul șef de clan.
Numele lui Bejinariu a apărut des în contextul marilor scandaluri de corupție și mafie constituită la nivel clientelar politic. Însuși Traian Băsescu îl nominaliza pe Bejinariu între cei mai de încredere oameni din jurul lui Adrian Năstase: "Din mafia personala a lui Adrian Năstase fac parte Eugen Bejinariu, Ionel Blanculescu si Gabriel Oprea, oameni care sunt conduși în umbră de cuplul Bittner-Petrache!".
Pupilul lui Adrian Năstase s-ar putea să fie cel pentru care Maria Marinescu a ales să pună capăt mariajului cu Frank Collin. "Da, e adevărat, divorțez! Mai mult nu comentez!", a declarat sec nepoata lui Ilici pentru revista Spy.
Se pare că toți cei care au o tangență cât de mică cu Ion Iliescu sunt marcați de semnul satanic al răului care-i împinge să fure, să jefuiască, să ucidă, să înșele, să preacurvească, să trădeze. Maria Marinescu, fata lui Bujor Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, s-a distanțat de soțul ei, aflat la greu, după ce a dus alături de acesta o viață de lux.

Bujor Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, o ”lepră profesionistă”

Mihai Bujor Sion a fost descris public de Serghei Mizil drept “o lepră profesionistă”. Într-o postare de pe blogul sau Mizil vine și cu detalii: “El este tatăl vitreg al Mariei Marinescu, prin căsătoria cu actrița Ioana Pavelescu. Ultima dată am vorbit cu el înainte de revoluție. Nu discut cu el pentru că este o lepră ordinară, care a profitat la maximum în timpul regimului comunist.
Părinții lui la un moment dat chiar au condus propaganda comunismului iar el, după revoluție, s-a transformat într-un așa zis dizident și un critic al regimului și al lui Nicu Ceaușescu (care l-a ajutat enorm de mult). Același comportament de lepră ca și Tismăneanu.” Tatăl lui Sion era coleg de rețea de agentura sovietică cu nevastă-sa, Nina Iliescu și consângean al acesteia. Sion a fost un zbir nenorocit al cenzurii comuniste, fost șef al Secției Presa și Edituri a CC, apoi fost șef al TVR până în 1971, numit ulterior ambasador în Olanda. A murit   împreună cu nevastă-sa într-un accident de avion iar Iliescu l-a adoptat apoi pe fiul său, Bujor Sion, căruia i-a devenit tutore și mentor.
Ilici și-a plasat beizadeaua numai în locuri călduțe, pe post de consul general   interimar la Abu Dhabi în Emiratele Arabe Unite, după ce a mai funcționat înainte de aceasta sinecură într-o țară cu o climă caldă din inima triunghiului drogurilor, Thailanda. În 2009, chiar dacă se anunțaseră drastice restructurări de personal diplomatic și consular, precum și închideri de misiuni diplomatice ale României, la ambasada   din Bangkok a fost trimis controversatul Mihai Bujor Sion, cel căruia Ion Iliescu i-a călăuzit pașii  în așa zisa cariera profesională, numindu-l pentru început în funcția de șef al Cancelariei Prezidențiale și ulterior în cea de consilier prezidențial pe probleme economice, după ce a reușit să instaleze în scaunul lui Ceaușescu.
Ion Iliescu s-a ocupat cu grijă de beizadeaua sa, care a primit un căsoi uriaș în Cartierul Primăverii, iar ulterior carierei de balama de ușă la Cotroceni, fiul său adoptiv a fost trimis pe postul de consul general al României la Los Angeles. Aici, Sion a strâns legăturile de suflet cu Mircea Geoana, șeful sau direct pe linie diplomatică în America, devenind și protejatul acestuia. Comunistul Ion Iliescu  nu a fost refuzat de ministrul Afacerilor Externe din acea vreme, culantul Cristian Diaconescu, care l-a trimis pe Sion ca șef de misiune în însorita și exotică Thailanda.
Mihai Bujor Sion, deși a dus-o toată viața boierește, la chirie a devenit un fel de mexican, refuzând să achite către RA-APPS suma de 1.246.323,15 lei, sumă provenită din chiria neplătită de mai mult timp, a viloiului gigantic din Primăverii, unde avea adresa de buletin și Maria Marinescu, și unde poliția franceză și procurorii DIICOT au efectuat descinderi în căutarea drogurilor, banilor și altor marafeturi.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.