Acasă Actualitate Martor al atacului de la mall-ul din Brăila: Era un individ întins...

Martor al atacului de la mall-ul din Brăila: Era un individ întins pe jos, oarecum incoerent

DISTRIBUIȚI

Un martor al atacului de la mall-ul din Brăila a povestit, pentru Digi24, că l-a văzut pe autor întins pe jos, ‘oarecum incoerent’, iar ulterior a văzut mai multe victime.

„Eram în zona caselor și am auzit zgomot, am crezut că a picat cineva, s-a auzit destul de puternic, și apoi fost rumoarea aceea, mi-am dat seama ulterior din ce cauza. M-am dus să văd ce s-a întâmplat și am văzut acea mașină oprită în uși. Era un individ întins pe jos, oarecum incoerent, multă lume zice că drogat. Am înțeles că l-au scos niște oameni din mașină, au folosit violență. Inițial l-am văzut pe acesta pe jos, nu mi-am dat seama, și după vreo jumătate de minut am văzut la câțiva metri victime, aia era situația șocantă”, a declarat Lucian Căprariu, martor, la Digi24

Un bărbat de 20 de ani a fost reținut, duminică, după ce a rănit 10 persoane. După ce a injunghiat un bărbat cu care a avut un conflict, s-a urcat la volanul unei mașini, a lovit două persoane pe linia de centură a orașului Brăila, după care a intrat într-un grup de persoane în fața unui mall.

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, informează IPJ Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.