Home Actualitate Medicii legiști au decis: Mădălina Manole s-a sinucis!

Medicii legiști au decis: Mădălina Manole s-a sinucis!

DISTRIBUIŢI

La o zi de la moartea Mădălinei Manole, medicii legiști au încheiat necropsia, constatând că aceasta s-a sinucis și că nu suferea de boli grave, precum cancer, neexistând nicio suspiciune cu privire la cauza decesului artistei. „Nu există niciun element care să indice suspiciune că nu a fost sinucidere. Mădălina Manole nu avea nicio boală gravă, respectiv cancer, care să-i dea dureri mari așa cum s-a spus“, au spus, pentru Mediafax, sursele din IML. Totodată, acestea au precizat că lovitura la cap a fost provocată prin cădere. „Moartea a survenit în câteva minute. Nu s-a chinuit prea mult. Otrava ingurgitată a fost suficientă cât să omoare repede. A băut aproape patru sute de grame de Furadan. Vom verifica, la examenul toxicologic, dacă a consumat și alte substanțe“, a spus pentru „Curentul“ unul dintre medicii legiști care au participat la autopsie.
Medicii legiști recoltează probe pentru examenul toxicologic, care va dovedi dacă, pe lângă Furadan, există și alte substanțe ingerate. Rezultatele vor fi gata în 2-3 săptămåni, au precizat sursele citate. În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost sesizat cu privire la faptul că numita Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – a fost găsită decedată în locuința sa din strada Grivița, orașul Otopeni. La adresa menționată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care a efectuat cercetarea la fața locului împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigații Criminale. În urma primelor cercetări efectuate, au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanță toxică, justificându-și gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale și a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza și mecanismul morții.

Audieri maraton în cazul morții artistei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au continuat, ieri, audierea mai multor persoane apropiate Mădălinei Manole, în investigația privind cauza morții acesteia, cea mai probabilă variantă fiind cea a sinuciderii. Anchetatorii au audiat doi membri din trupa cântăreței, pe care i-a văzut la repetiții chiar cu o zi înainte de a se sinucide.
Totodată, fana Mădălinei Manole, care i-a procurat acesteia pesticidul cu care s-a sinucis, a fost audiată de procurori. Potrivit anchetatorilor, tânăra a declarat că artista a sunat-o și i-a cerut să-i cumpere o sticlă cu pesticid, spunând că îi trebuie pentru niște plante. Fana Mădălinei Manole spune că i-a adus artistei sticla cu Furadan la începutul acestei săptămâni, fără să știe că o va folosi pentru a se sinucide. Miercuri, au fost audiați soțul și soacra Mădălinei Manole, care se aflau în casă în momentul decesului cântăreței.

„Fata cu părul cu foc“ a ales drumul îngerilor!

Lacrimi și durere în lumea muzicii ușoare românești! Astăzi, începånd cu orele 13.00, la Cimitirul Bolovani din municipiul Ploiești, „«Fata Dragă» a muzicii ușoare romånești“ va fi înhumată, potrivit unor surse Media Pro Music citate de agenția Mediafax, în urbea în care cu 28 de ani în umă își făcea debutul în cadrul Cenaclului Tineretului. După ce a fost îndelung dezbătută și analizată moartea fulgerătoare a artistei, ieri, în prezența familiei și a numeroșilor fani veniți cu flori și lumånări să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al Mădălinei Manole a fost depus pentru cåteva ore în foaierul Sălii Radio din Capitală, acolo unde nu cu mult timp în urmă și-a încåntat ascultătorii cu șlagărele sale nemuritoare. Un moment de maximă intensitate l-au făcut cei aproximativ 100 de fani care au aplaudat-o îndelung pe cea care le-a bucurat în cei 20 de ani sufletele cu melodii înduioșătoare. În răsunetul muzicii Mădălinei Manole, admiratorii i-au adus nenumărate flori, pe care le-au așezat pe sicriul de culoare albă, decorat cu dantelă albă. Printre cei prezenți s-au mai aflat prințesa Lia și cåntărețul de muzică populară Grigore Leșe.

„Fată dragă nu fi tristă fiindcă e păcat…!“

O poziție deloc plăcută a avut Arhiepiscopia Bucureștilor, care a aprobat, în cazul înmormântării Mădălinei Manole, doar oficierea slujbei speciale de înmormântare pentru cei care se sinucid, astfel că aceasta va fi făcută pe scurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii. „Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigași oficierea obișnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soțul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureștilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinții Împărați Constantin și Elena din Ploiești“, se arată în textul comunicatului de presă emis de oficialii Arhiescopiei Bucureștilor.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.