Acasă Actualitate Mickey Mouse – interzis în România, în 1935

Mickey Mouse – interzis în România, în 1935

DISTRIBUIȚI

Un judecător din California, enervat de absența juraților la procesul pe care îl prezida, a emis un decret prin care interzicea ploii să cadă începând cu ziua de marți.
Iar dacă acest lucru vi se pare ciudat, ce ați spune dacă ați afla că este interzis să decedați în Casa Parlamentului din Marea Britanie? Cu siguranță, e aproape la fel de ciudat ca și faptul de a îmbăta un pește în Ohio și, desigur, la fel de ilegal.
Știm cu toții că legislația nu este tocmai permisivă cu fumătorii, dar stiați că este interzis să oferi țigări animăluțelor de companie?
Avocatnet.ro va sfătuiește să nu imitați animale pe teritoriul Floridei. De asemenea, cățeilor nu le este recomandat să se cațere după pisici pe stâlpii de telegraf. Dacă veți ajunge în Australia și dacă vă plac pantalonii roz, renuntați să îi mai purtați duminica, după prânz, căci este ilegal.
La capitolul legi ciudate, nici România nu se lasă mai prejos. Statul român l-a interzis pe Mickey Mouse în anul 1935 pentru că mărimea lui ar fi speriat copiii. O lege asemănătoare a adoptat și Finlanda interzicându-l pe Donald Duck. Însă, expunerea de motive este cu mult mai plauzibilă în acest al doilea caz: Donald Duck nu poartă pantaloni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.