Acasă Actualitate Mihai Fifor e mason și și-a pus „fratele”, fost strungar, șef la...

Mihai Fifor e mason și și-a pus „fratele”, fost strungar, șef la Jandarmeria Română

DISTRIBUIȚI
Generalul Constantin Florea, fost prelucrător prin așchiere, noul șef al Jandarmeriei Române și Mihai Fifor, ministru interimar de Interne sunt masoni, dezvăluie Newsweek.ro
Ministrul Mihai Fifor a intrat în masonerie în 2008, unde a fost introdus de către afaceristul Marian Petcu, recunoscut în Oltenia drept un mason influent. Fifor a fost inițial în Loja Armonia, apoi s-a transferat la Loja Basarab, unde staroste era nimeni altul decât Petcu. Tot din Loja Basarab face parte și generalul Constantin Florea.
Deși era obligat să declare apartenența la masonerie, Fifor nua făcut-o și nici nu a dorit să răspundă la Newsweek dacă este sau nu mason.
Citește integral pe Newsweek.ro

7 COMENTARII

  1. MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOATISMUL, HOTIA SI PROSTIA au distrus si ingropta in ultimii 30 de ani ROMANIA. IN ROMANIA DOMNESTE ANARHIA.

  2. Nu ma refer direct la noul sef al Jandarmeriei. Nu il cunosc.
    Dar dupa mintile voastre de prostavani, ca sa fii potrivit pentru oricare post trebuia sa te fi nascut academician. Credeti, cumva, ca ofiterul respectiv a fos luat de la strug si numit sef. Parca daca Josnichanis a fost profesor e acum altceva decit simplu EDITAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.