Acasă Actualitate Ministerul Educatiei, hogeac pentru violatori

Ministerul Educatiei, hogeac pentru violatori

DISTRIBUIȚI

Sediul Ministerului Educatiei a fost transformat in noaptea de marti intr-un -cuibusor de nebunii- chiar de catre un agent de paza al institutiei. Promitandu-i ca o ajuta la inregistrarea unei casete pentru prietenul ei din inchisoare, Paun Constantin Lucian, angajat al firmei Top Security Guard (ce ironie…), a profitat de naivitatea Nicoletei B. de 24 de ani si a convins-o sa intre cu el in sediul MEdC. Ajunsi in interior, Paun a dus-o intr-un grup sanitar, unde – sub amenintare – a supus-o la perversiuni sexuale.

Fata s-a dus direct la Sectia 3 politie, aflata la cateva zeci de metri de MEdC, unde, la ora 2.00, a reclamat agresiunea. Paun a fost arestat ieri dimineata pe o perioada de 29 de zile, sub acuzatia de viol, infractiune pedepsita de la trei la 10 ani de inchisoare.

Mai multi angajati ai firmei de paza au incercat sa acrediteze ideea ca Nicoleta B. se afla in zona in scopul practicarii prostitutiei, dar surse din cadrul Sectiei 3 ne-au precizat ca fata nu este in evidentele politiei ca fiind prostituata. Mai mult, din verificarile facute de politisti, Paun Constantin Lucian nici nu avea avizul Politiei pentru a fi agent de paza, el imbracand uniforma firmei Top Security Guard ilegal, practic.

In urma celor intamplate, Ministerul Educatiei si Cercetarii a declansat procedura de reziliere a contractului cu firma care asigura paza institutiei.

-Fapta este reprobabila, iar raspunderea apartine strict individului. Este un caz exceptional care ne revolta si ne mahneste in acelasi timp-, a afirmat ministrul Mihail Hardau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.