Acasă Actualitate Ministerul Sănătății a confirmat că nu a declarat epidemie pentru că nu...

Ministerul Sănătății a confirmat că nu a declarat epidemie pentru că nu se întruneau condițiile

DISTRIBUIȚI

Deși de-a lungul anilor, miniștrii succesivi ai Sănătății au declarat epidemii de gripă sezonieră, pentru SARS-COV 2, această epidemie nu a fost declarată. Vezi documentul la finalul articolului.

„Ministerul Sănătății a confirmat oficial că NU a declarat nIciodată epidemie pe teritoriul național. Motivația : nu se întruneau condițiile epidemiologice pentru asta, adică nu s-a întrunit numărul de îmbolvnăviri/decese care să justifice declararea epidemiei. Din punct de vedete epidemiologic, în România nu exista un pericol real.
Culmea sarcasmului este că se susține oficial că starea de urgență s-a instaurat pentru că OMS a declarat pandemie în 11 martie 2020. Dacă ne reamintim bine, România încă se pregătea de anticipate atunci, iar autoritățile încă bagatelizau boala (la fel și experții vieții). Johannis desemnase în batjocură un premier, care a fugit rușinos din Parlament atunci când a auzit că s-ar putea să fie votat.
În plus, dacă ne luăm după recomandările OMS și le punem în practică inclusiv în cazul în care nu sunt necesare, de ce mai avem nevoie de guvern? Și care recomandări ale OMS sunt “obligatorii”? Toate, inclusiv cele care se contrazic și cele care sunt deosebit de incoerente și ambigui? Sau numai alea care ne convin, ca să stăm la putere un secol și să facem cât mai mulți îmbigățiți de război?

PS Precizez că am acordul celor care au primit acest răspuns să îl fac public și să îl utilizez în procesul de azi”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

Ministerul Sănătății a confirmat oficial că NU a declarat nIciodată epidemie pe teritoriul național. Motivația : nu se…

Publicată de Gheorghe Piperea pe Vineri, 3 iulie 2020

1 COMENTARIU

  1. deci mergem din rau in mai rau…Pai de ce am mai stat in casa??/de ce s-au dat starile de urgenta si alerta??/
    De ce nu s-a spus atunci ca numai 1% bolnavi si atunci se declara epidemie…
    Si nici acum nu sint 1 % bolnavi…iarde moriti ce sa mai vorbim…NUmai in luna mai au decedat in Romania 20383 din care 500 covid( !?!?!?!?)…si noi ne vaitam cu 1630 de covid( chipurile)…
    Si acum purtam mastiele…de ce??/daca nici acum nu este epidemie de ce mai sintem cu atitea restrictii???
    Pentru acesta lipsa de responsabilitatea puscaria….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.