Acasă Actualitate Ministrul de Interne: Carmen Dan ştia de la DIPI despre ce se...

Ministrul de Interne: Carmen Dan ştia de la DIPI despre ce se întâmpla la Caracal și nu a făcut nimic

DISTRIBUIȚI

Ministrul Marcel Vela a vorbit, într-o pauză de la şedinţa-maraton de Guvern, despre neregulile din Poliția Caracal, aflată în atenția media după cazul Gheorghe Dincă.

Marcel Vela a precizat că fostul ministru Carmen Dan a fost informată despre aceste nereguli. „O spun pentru prima oară, este o știre. În 5 martie, ministrul de la vremea respectivă, doamna Carmen Dan, a fost atenționată de către Serviciul de Protecție despre ce se întâmplă la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio măsură. (…) Măsurile care estimăm că s-ar fi luat nu au avut nici o consecință pozitivă. Se știa că la Caracal se promovează în mod subiectiv. Știa că soția soțului de fapt e concubină și de fapt divorțată formal. Aceste lucruri cu tot ce se întâmpla la Caracal au fost aduse la cunoștința ministerului”, a precizat Marcel Vela la România TV.

Întrebat dacă acel raport cuprindea și complicități ale organelor locale cu bandele care se ocupă de proxenetism și cămătărie, ministrul de Interne a precizat:

„Raportul este clasificat. Nu am posibilitatea să vă dau detalii. Vă spun că acest raport a arătat starea de fapt din Caracal”. Ministrul a mai anunţat că a ordonat o anchetă internă pentru a vedea cine nu acţionat pe baza acelui raport.

5 COMENTARII

  1. Ma, bowule, Vela a spus clar: „Raportul este clasificat.” Daca pentru Vela, ministru, raportul este clasificat, si pentru Dan, ministra, a fost tot CLASIFICAT! Deci nu avea cum sa stie ce contine! Ca era vorba de clanuri de interlopi, sau de stoluri de gaini, nu avea cum sa stie! Ca o militista de sat a devortat de barba’-s’u, ca el sa nu fie blocat la accederea pi post di saf judetean, asta nu e, si nu erea, o problema! Panimaiș?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.