Acasă Actualitate Ministrul Transporturilor va schimba conducerea Metrorex

Ministrul Transporturilor va schimba conducerea Metrorex

DISTRIBUIȚI

Conducerea Metrorex va fi înlocuită, anunță ministrul Transporturilor. Cătălin Drulă spune că la Metrorex, bugetul de salarii a crescut în ultimii 5 ani de trei ori, de la 300 la 900 de milioane de lei, iar performanțele nu justifică astfel de creșteri.

Drulă este extrem de nemulțumit mai ales de faptul că în ultima parte a anului trecut, conducerea Metrorex a acceptat creșterea salariilor la metrou, cu 18%, deși vânzările de cartele s-au prăbușit, scrie europafm.ro.

“Nu sunt mulțumit de managementul actual al Metrorex. Pare că sunt în buzunarul de la piept al domnului Rădoi, acest veșnic lider de sindicat și șef de cartel. Vom lua măsuri și acolo în perioada imediat următoare. Le veți vedea și le vom anunța la momentul respectiv”,  a declarat Cătălin Drulă.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine domnule ministru,sa vedem ce masuri veti lua caci pana acum metroul adica societatea aia pentru care statul a investit miliarde de dolari si a creat sute de locuri de munca dupa ce a ajuns sa fie exploatat nu statul adica proprietarul prin min.transporturilor a luat hotarari acolo ci muncitori prin liderul lor sindical,adica eu dau bani pentru o investitie si dupa eu care am dat bani”trebuie sa dansez”dupa cum canta aia carora le-am dat de munca,adica patronul face ce spune angajatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.