Home Actualitate Ministrul Turismului – și mai mult praf în ochii noștri: NU pot...

Ministrul Turismului – și mai mult praf în ochii noștri: NU pot exista inspectori incognito atât timp cât toți depun declarații de avere

DISTRIBUIŢI

După ce penibilii din fruntea ministerului Turismului au încercat să manipuleze ziariștii străini făcându-ne de râs peste hotare, acum au inventat altă prostie. După ce s-a pupat în oglindă că a absolvit prestigioasa universitate particulară Hyperion,  Adrian Bujoaica, purtătorul de cuvânt al agronomului care ocupă funcția de ministru al Turismului a anunțat că odată cu nouă lege a turismului neregulile vor putea fi taxate de un inspector sub acoperire: “Inspectorul de control din cadrul ministerului turismului se va caza că orice alt turist în unitatea de cazare, urmând apoi că mai apoi, dacă vor fi constatate nereguli să fie declinata competenţa sa, aceea de reprezentatnt al ministerului Turismului şi în baza proceselor verbale să fie aplicata şi o amendă.”

Citește și Gafă a Ministerului Turismului. Poza prin care este promovată România la Berlin

Ăștia chiar cred că patronii de hoteluri au ajuns să dețină astfel de afaceri, fiind niște proști. În primul rând că inspectorii ministerului depun declarații de avere și de interese, numele lor fiind publicate chiar pe site-ul ministerului. Cât le ia patronilor de hotel să înmâneze recepționerilor o listă cu numele lor pentru verificare la cazare? Un minut cu tot cu printare? Sau chiar să introducă numele inspectorilor în softul de la cazare și când recepționerul introduce numele, un semnal de avertizare să se declanșeze.
Ca să nu mai vorbim de grupurile de profil de pe rețelele de socializare unde orice nume s-ar propaga instant. Cam ca șoferii care își anunță radarele.
Dar ce să ceri de la niște neica-nimeni parașutați la vârful turismului românesc care cred că toți românii sunt ușor de manipulat ca votanții PSD?

Ca să înțelegeți cine conduce ministerul Turismului citiți relatarea jurnalistei franceze Irene Costelian despre cea mai proastă vizită din viața ei organizată de minsterul Turismului din România: Am fost invitată să mă întâlnesc cu oficialități și oameni relevanți, dar am fost pusă să stau sub un arbore de Ginkgo Biloba în Iași ca să iau energie pozitivă.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.