Acasă Actualitate Mircea Băsescu, audiat la DNA în dosarul șantajului

Mircea Băsescu, audiat la DNA în dosarul șantajului

DISTRIBUIȚI

 

Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, a fost audiat joi în dosarul privind presupusa șantajare a sa de către membri ai familiei lui Bercea Mondial.

 

La ieșirea din sediul DNA Constanța, după o oră și jumătate de audieri, el nu a dorit să facă declarații presei în legătură cu dosarul de șantaj, plecând cu o mașină de teren.

 

Tot joi, fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru a fi audiat în același dosar.

 

Florin Anghel a fost transferat de la Penitenciarul Colibași, unde execută o pedeapsă de cinci ani și trei luni pentru tentativă de complicitate la omor, la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind presupusa șantajare a lui Mircea Băsescu.

 

Fiul lui Bercea Mondial va sta la Penitenciarul Poarta Albă până când procurorii anticorupție din Constanța vor finaliza audierile în acest dosar, după care Florin Anghel va fi dus înapoi la Penitenciarul Colibași.

 

Ginerele lui Bercea Mondial, acuzat că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, căruia i-ar fi cerut 280.000 de euro amenințându-l că va face publice informații compromițătoare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sfârșitul lunii mai, de Tribunalul Constanța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.