Acasă Actualitate Mita in produse la guvern

Mita in produse la guvern

DISTRIBUIȚI

Un subsecretar de stat a primit spaga -in natura- de la un investitor strain care dorea sa faca afaceri in Romania. Vicepresedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Gabriela Vasile, este acuzata de sefa ei ca a primit foloase necuvenite. -Cu ocazia intalnirii cu un investitor strain, in data de 7 iulie a acestui an, doamna vicepresedinte Gabriela Vasile a cerut acestuia mai multe produse fabricate de companie-, a declarat presedintele ARIS, Ana Maria Cristina.

Sefa agentiei spune ca a fost realizata o investigatie interna in acest caz, iar subalterna sa a recunoscut in scris ca a primit mai multe bunuri de la un investitor strain. Ana Maria Cristina nu a dorit sa vorbeasca despre identitatea investitorului. -Comportamentul Gabrielei Vasile poate avea un efect negativ asupra imaginii Agentiei, in conditiile in care atributiile noastre sunt de a reprezenta Romania in fata investitorilor straini-, a afirmat Cristina. Ea a mentionat ca ARIS a semnalat acest fapt Cancelariei primului-ministru.

Gabriela Vasile a fost numita vicepresedinte al ARIS in luna iunie, dupa ce a ocupat anterior functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC). La scurt timp, ea a trimis Cancelariei primului-ministru un raport in care se plangea de afacerile necurate ale Anei Maria Cristina, presedintele ARIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.