Home Actualitate Miting anti-refugiați la Câmpulung Muscel

Miting anti-refugiați la Câmpulung Muscel

DISTRIBUIŢI

În orașul Câmpulung Muscel a avut loc duminică un miting împotriva propunerii privind cazarea de refugiaţi în municipiu.

Acţiunea de protest a fost promovată atât pe reţelele de socializare, cât şi în presa locală şi judeţeană, însă manifestaţia nu a strâns atât de mulţi participanţi pe cât îşi doreau organizatorii.

Chiar dacă protestatarii au fost puţini, doar câteva zeci, strânşi lângă primărie, ei s-au declarat revoltaţi faţă de posibilitatea ca un grup de refugiaţi să fie cazaţi în Câmpulung într-o clădire în care se găseşte deja o unitate de jandarmi.

Organizatorul mitingului, Aurelian Banu, spune că a aflat despre această posibilitate chiar de la autorităţile municipale din Câmpulung Muscel, aceleaşi autorităţi care au aprobat şi desfăşurarea mitingului.

În discursul său, el a ţinut să sublinieze că Muscelul nu are nevoie de încă o problemă socială.

„Noi nu avem rezolvate problemele noastre, necesităţile noastre de bază, apă, canalizare, drumuri, parcuri, în condiţiile acestea, cum poţi să mai creezi încă o problemă suplimentară în zona asta care este efectiv terminată?”, a spus Aurelian Banu.

Dezamăgiţi de numărul mic de participanţi, organizatorii mitingului antirefugiaţi de la Câmpulung Muscel au precizat că au în vedere convocarea unei noi adunări publice în viitorul apropiat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.