Acasă Actualitate Mlaștina PSD: Cuscra lui Stănescu zburată de la ISJ după ce fiică-sa...

Mlaștina PSD: Cuscra lui Stănescu zburată de la ISJ după ce fiică-sa l-a înșelat pe fiul politicianului cu vărul și a rămas gravidă

DISTRIBUIȚI
Florica Grecu, inspector şcolar general-adjunct al IŞJ Olt, a rămas fără funcţie, deşi ministerul i-a cerut să depună cerere de prelungire, pe care însă ulterior i-a respins-o. Grecu este mama fostei nurori a vicepremierului Paul Stănescu, tinerii divorţând în urma unui scandal monstru în familie, în această vară. Paul Stănescu fost tractorist ajuns pe funcție mare în PSD, a aflat că nora sa, Iulia Stănescu l-a înșelat pe soțul său Ștefan Stănescu cu Alexandru Stănescu, fiul deputatului PSD Alexandru Stănescu, fratele lui Paul.
Situația l-a supărat atât de tare pe Paul Stănescu că de Constantin și Elena, aflați în vizită la părinții care locuiesc în comuna Vișina, tatăl încornoratului, Paul, s-ar fi luat la bătaie cu mama tăurașului, Camelia, cumnată-sa. Între timp copilul s-a născut şi este crescut de tânăra mamă, ajutată de familia sa.
Paul Stănescu, răzbunător din fire, a zburat-o șo pe cuscră-sa, profesoară de religie, pe care tot el o pusese la Inspectoratul Școlar Olt fără vreun concurs, pentru că anterior, Florica Grecu a dat de două ori concurs pentru postul de inspector şcolar general-adjunct al IŞJ Olt, de două ori a fost respinsă, însă a fost detaşată pe acest post de conducere la intervenția lui Paul Stănescu.
„Nu mi-au prelungit. Am vrut să plec eu în august, au fost nişte neînţelegeri, m-au sunat de la minister să-mi depun prelungire, dar… “, a declarat Grecu pentru presa locală, explicând că deşi lucrurile par greu de înţeles, decizia nu o afectează.
Însă cu siguranță pentru familia Grecu situația nu e una ușoară, Spiru Grecu fiind preot iar isprava fiică-sii nu e privită cu îngăduință de enoriașii care bârfesc pe la colțuri că totul s-a întâmplat de prea mult bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.