Acasă Actualitate Moartea Mădălinei Manole, violentă și cauzată de intoxicarea cu carbofuran

Moartea Mădălinei Manole, violentă și cauzată de intoxicarea cu carbofuran

DISTRIBUIȚI

Moartea Mădălinei Manole a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardiorespiratorii acute, survenită după o intoxicație acută cu carbofuran, care a fost ingerat, însă în sângele artistei nu s-au găsit urme de droguri sau de alcool, a informat ieri Parchetul Capitalei.
Potrivit sursei citate, în baza ordonanței din 14 iulie a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, Serviciul de Medicină Legală Ilfov a efectuat o constatare medico-legală necroptică în cauza privind decesul numitei Mădălina Manole.
„Potrivit raportului întocmit, moartea a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardiorespiratorii acute consecutive intoxicației acute cu carbofuran; calea de pătrundere a toxicului a fost digestivă (orală)“, s-a precizat în comunicat.
Totodată, la autopsie s-a constatat o leziune traumatică (plagă contuză parietală stânga), care – cel mai probabil – s-a produs prin lovire de plan dur în cadrul stării de rău de dinainte de deces și nu are legătură cu mecanismul de producere a morții.
Mai mult, examenul sângelui a fost negativ pentru droguri bazice. De asemenea, în conținutul gastric s-a găsit carbofuran, iar sângele analizat nu conține alcool, se arată în același raport.
Mădălina Manole a fost găsită decedată, în dimineața de 14 iulie, de soțul său, în locuința din Otopeni. Incidentul a fost anunțat de acesta la 112 în jurul orei 6.30, însă medicii sosiți de urgență nu au mai putut-o salva pe cântăreață.
În casă se aflau, la momentul sinuciderii, soțul, soacra și copilul artistei, în vârstă de un an. Cântăreața a fost înmormântată pe 16 iulie la Ploiești, fiind condusă pe ultimul drum de rude, prieteni, colaboratori și mii de admiratori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.