Acasă Actualitate Moldovan: trei medici au murit în urma infecției cu coronavirus

Moldovan: trei medici au murit în urma infecției cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 22.30. La insistențele jurnaliștilor de a ni se comunica numele celor trei medici decedați pentru a-i onora, Grupul de Comunicare Strategică a infirmat informația dată de secretarul de stat Horațiu Moldovan: ”În afara de cazul care este anunțat, al asistentei din Constanța, revenită din Turcia, nu este nici un alt deces în rândul cadrelor medicale”.

Știrea inițială: Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a declarat, duminică, la Antena 3, că trei medici români au murit în urma infecției cu coronavirus.

„Numărul de cadre medicale se ridică la aproximativ 500, ceea ce reprezintă 16% din numărul de infectați. Un procent destul de important, sunt deja 3 medici care și-au pierduti viața din cauza acestei infecții și suntem într-o situație de alertă din cauza acestui lucru. Nu este, totuși, o surpriză, pentru că din punct de vedere epidemiologic, evident, medicii și personalul medical, asistentele, personalul medical auxiliar, toți cei care contribuie la îngrijirea pacienților sunt în prima liniie și sunt cei mai expuși”, a declarat Horațiu Moldovan.

Vezi VIDEO AICI

6 COMENTARII

 1. De ce nu se comunică și numele celor trei sau doamne feri câți vor mai fi? Merita macar sa fie pomeniți, nume prenume și funcție. La fel ca soldații pierduți în Afganistan sau mai știu eu pe unde. Suntem oameni, nu cifre!

 2. Numele si spitalele unde lucrau aceste persoane, sunt state unde au murit peste 60 de cadre medicale, medici asistente si infirmiere dar nimeni nu a iesit la TV. pentru a spune. Numarul lor a fost pe aceiasi statistica cu ceilalti decedati, este o tragedie dar pur si simplu si-au facut datoria.

 3. Pai daca Grupul de Comunicare Strategica a spus ca in afara de asistenta din Constanta care a venit pe 13 03 din turcia si pe 19.03 a fost confirnata cu COVID(asa s-a scris in presa)adica a venit acasa si-a facut testul si dupa cateva zile i-a venit rezultatul pozitiv deci nu s-a infectat la locul de munca nu a murit nici un cadru medical si Moldovan Horatiu asta spune ca au murit trei medici cine minte si cine spune adevarul?.
  Poate stie vreun ziarist de la Curentul sau vreun postac.

 4. Cred ca acest Dr Moldovan este obosit de la natura draga redactie Curentul.De prea gras pentru un chirurg cardiac.
  Impreuna cu fotomodelul Costache ,recent demis,batea din pinteni sa privatizeze medicina cardiovasculara.
  Tineti minte cum urla fotomodelul ca nu toata lumea „are Casco” la masina ci doar RCA si ca asa trebuie si la sanatate? In loc sa se asigure ca va veni coron si sa doteze spitalele? Lor le ardea de stenturi si proteze cardiace doar la privat!
  Doi habarnamisti pusi acolo pe motive politice
  Moldovan ,acesta ,daca are un pic de decenta ,ar pleca singur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.