Acasă Actualitate Mugur Ciuvica – idiot sau diversionist penal?

Mugur Ciuvica – idiot sau diversionist penal?

DISTRIBUIȚI

– Asistăm la o acţiune concertată prin care reprezentanţi ai unor grupuri ale oligarhiei penale, conectate la interese străine, intenţionează să destabilizeze Romania – politic şi/sau economic – Gruparea celor 322, care îşi enunţase public obsesia -lichidării- politice a preşedintelui, încă mai dă din coadă – Aceste personaje şi reţeaua lor de suport alcătuiesc un -front din umbră-, care este pe cale să aducă instituţii fundamentale ale statului în pragul operaţiunii de anihilare – Un număr de cadre, acoperite sau nu, cu dosare penale sau cu averea stransă prin trădare, îşi văd primejduite şansele de acces la parghiile de putere pe care le-au controlat atata vreme – SRI le stă în cale – Procurorii le stau în cale – Preşedinţia le stă în gat – Aceasta este miza confruntării de acum, aceasta este motivaţia atacului la adresa SRI-ului şi a DNA-ului – Mugur Ciuvică, autorul ultimului scandal în care este invocat numele SRI-ului, este doar o unealtă futilă, în cel mai bun caz un decerebrat vrednic de plans – Atacul provine din spatele său şi aici trebuie să ne amintim că Ciuvică a fost partenerul de afaceri al Cameliei Voiculescu, implicată în -Dosarul Rompetrol- şi în afacerile -grupului de crimă organizată- ale lui Patriciu, conform Rechizitoriului – Ciuvică şi Cami, preferata informatorului Securităţii Dan Voiculescu, erau parteneri în cadrul Cert Media, iar Cami i-a cedat acţiunile lui Mugur, după care acesta le-a pasat unui nimeni din Braşov, după ce presa l-a prins cu maţa în sacul -obiectivităţii- atitudinii publice.

Un jurnalist de la -Ziua-, Doru Dragomir a fost ajutat să descopere falsul grosolan cu care Mugur Ciuvică a ieşit public zilele trecute, acuzând SRI-ul de vrute şi nevrute. Cei peste 4000 de ziarişti din Capitală ne-am dovedit, încă odată, nişte papagali. Au trebuit să treacă mai bine de trei zile pentru ca să aflăm că semnătura prim adjunctului Coldea a fost aşezată la oha, la şto, la vraja mării etc pe aşa zisul document al lui Ciuvică care s-a dovedit o făcătură, cum inspirat au titrat ieri colegii de la -Ziua- pe prima pagină. Idiot sau diversionist penal, contează prea puţin, Ciuvică a lansat o găluşcă slinoasă peste care s-a aburcat la amvonul luptei cu securiştii satanici ai SRI-ului care urmăresc modeştii şi blânzii politicieni ai PNL. Deşi pare doar un tâmpit penal, Mugur Ciuvică a ajutat indirect la clarificarea legăturilor dubioase ale PNL-ului. Mai multe publicaţii, chiar unele necunoscute încă pe piaţa media, cum este şi nou apărutul -Interes Public-, dar şi -Gardianul-, -Ziua-, etc au scos la lumină combinaţiile răsăritene senzaţionale în care este implicat actualul partid de guvernământ.

În beneficiul Comisiei de anchetă SRI care, presupunem, se întrebuinţează viguros pentru aflarea adevărului, continuăm publicarea datelor care pun în lumină posibilele motivaţii ale interesului ofiţerilor de informaţii faţă de -activităţile fireşti- ale PNL pe spaţiul estic. Mărturisesc pe această cale că materialul din această pagină aparţine în cea mai mare parte altui jurnalist de investigaţii, căruia nu-i pot mulţumi public. Personal, atât la -Curentul-, cât şi la Civic Media, voi oferi şi în continuare colegilor din presă ocazia de a-şi vedea publicate anchetele blocate din motive diverse în propriile redacţii.

Moldovenii, -naşii- colaborării fructuoase româno-ruse

Prietenul lui Meleşcanu de la Chişinău, Serafim Urechean, cel care a creat puntea dintre PNL şi partidul Rusia Unită, nu este doar un simplu mafiot local de extracţie sovietică. Anvergura sa este mai largă poate şi din cauza unui şorţuleţ magic care l-a propulsat – iată, destul de depărtişor, cum zic moldovenii.

În iunie 1998, Urechean, împreună cu Dumitru Braghiş, care va ajunge ulterior prim-ministru al Moldovei a fost iniţiat în loja masonică -Marele Orient al Franţei-, filiala italiană. Braghiş este un preferat al Moscovei militare fiind susţinut public de generalul rus Serghei Şoigu, unul dintre -artizanii- aducerii micului colonel Vladimir Putin la volanul Rusiei Imperiale. Şedinţele Lojei masonice din Republica Moldova, care îşi avea sediul în incinta Euro Credit Bank erau conduse de marele maestru Anatol Andreevici Coman.

Ieşirea spre Rusia şi spaţiul CSI al Oligarhiei noastre autohtone a fost intermediată de moldoveni. Mai exact, Chirovici l-a contactat pe Anatol Andreevici Coman, Marele Maestru al Marii Loji a Republicii Moldova, rugându-l să îi ofere contacte masonice la Moscova pentru Adrian Năstase şi gruparea pesedisto-liberalo-umanistă, în vederea -privatizării- unor sectoare din economie. Coman, fost ofiţer KGB, l-a pus în legătură pe Chirovici cu Alexandr Kondyakov.

Alexandr Kondyakov este Mare Secretar al Marii Loji a Rusiei, dar şi unul dintre cei mai influenţi consilieri de imagine din Rusia, prin firma sa de consultanţă, NovoCom. Înainte de destrămarea URSS, Kondyakov a fost corespondent al Agenţiei de ştiri TASS şi consilier al preşedintelui Comitetului Organizaţiilor de Tineret din URSS (Komsomol). Surse din serviciile secrete susţin că rusul ar fi fost ofiţer KGB, chiar coleg cu Vladimir Putin, şi că ar fi lucrat în rezidenţa serviciului sovietic la Londra.

Rusul i-a pus în contact pe oligarhii români pe fostul vicepreşedinte rus Vladimir Andrianov. După contactele cu Andrianov a început ofensiva concertată către spaţiul de afaceri din România al unor mamuţi ruseşti precum Gazprom, Lukoil sau Tiumen Naftalya Companya – TNK (cea care urmărea cumpărarea a 51% din Petrom). Unii dintre şefii acestor mari companii ruseşti sunt membri în Marea Lojă a Rusiei. Dar şi membri ai serviciilor speciale ruseşti. Fratele lui Anatol Coman a devenit director în Rompetrol Chişinău, iar soţia lui Eugen Ovidiu Chirovici, Mihaela Chirovici, director la Rompetrol Bucureşti.

Culoarul germano-rus

Kondyakov şi moldoveanul Coman împreună cu un neamţ, Alfred Koska, pe atunci Mare Maestru al Marii Loji Unite a Germaniei, au pus umărul la câştigarea alegerilor din 2003 de către Chirovici. Chirovici a primit practic Lumina, cum zic ei, de la Răsărit, adică chiar de la Kondyakov. Koska a pierdut ulterior şefia Lojii sale după ce a fost identificat de serviciile americane drept agent de influenţă al Moscovei. Koska şi grupul său – unii dintre ei consilieri influenţi ai lui Gerhard Schroeder – au contribuit la stabilirea contactelor, pe cale masonică, între masonii – totodată ofiţeri ai serviciilor speciale ruseşti din jurul companiei Gazprom. Astfel a ajuns Schroeder, după pierderea postului de cancelar, angajatul lui Putin la Gazprom.

Vârfuri ale Marii Loji Naţionale a României (MLNR), instalate la conducere în 2003, sunt strâns legate de exponenţi ai masoneriei ruse, cu care colaborează promovându-le interese economice sau de sistem. -Colaborarea- a ajuns să se intersecteze direct cu politicul şi să-l influenţeze, uneori decisiv. Actualul Mare Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, iniţiat în 1997 făcea parte dintr-o Lojă dizidentă (MLUNR), unde a fost ales Mare Maestru, în 2000, în ciuda faptului că nu avea vechimea necesară (7 ani ca Maestru şi unul ca Maestru Venerabil). Chirovici s-a transferat în 2001 din MLNUR în MLNR; în 2003 avea să fie ales Mare Maestru al MLNR, în locul lui Comănescu, deşi nici atunci nu îndeplinea cutuma amintită.

Mai gravă, după regulamentele masonice a fost subordonarea pe linie politică a Marelui Maestru, iniţial în calitate de consilier pe probleme economice al premierului Năstase şi, ulterior, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Cabinetul Năstase a acordat MLNR statutul de asociaţie de utilitate publică, implicit dreptul de a primi stipendii de la stat, fapt unic în analele masoneriei mondiale. A urmat apoi înregimentarea politică a lui Chirovici în PUR (azi PC). Chirovici n-a venit, însă, singur în loja lui Comănescu.

Pe Chirovici l-au secondat doi dintre membrii lojii -Phoenix- a MLNUR: Ioan Dănuţ Tănasie şi Dinu Patriciu. Şi Călin Popescu Tăriceanu face parte, împreună cu Patriciu, din loja -Phoenix-. Grupul a beneficiat din plin de -background-ul- lui Tănasie, fost ofiţer DIE, angajat ca director al distribuţiei de motorină la rafinăria -Vega- a lui Patriciu.

Ioan Dănuţ Tănasie este absolvent al facultăţilor de Drept (1970) şi ASE-Relaţii Economice Internaţionale (1980), a lucrat în perioada 1968-1992 ca ofiţer operativ în Direcţia de Informaţii Externe (diviziunea TS), actualul SIE, de unde s-a pensionat şi a trecut în rezervă în mai 1992, cu gradul de locotenent-colonel. Chirovici l-a luat pe Tănasie în imediata sa apropiere, acesta fiind numit Mare Secretar al MLNR. Tănasie este omul de mare încredere al lui Mihai Caraman (primul şef SIE după *89, cel care a reuşit să penetreze cartierul general al NATO pentru KGB), căruia i-a fost subordonat direct în spionajul ante şi post-decembrist.

Alianţa PSD-PNL-PC sau cazaciocul celor 322

Din 2003, tandemul Chirovici-Tănasie a monopolizat conducerea Marelui Consiliu (desemnat de cei doi), în componenţa căruia se regăsesc persoane care, în timp, fie s-au pronunţat pentru neutralitatea militară a României, fie sunt cunoscute ca filoruse. Mariajul politic ciudat dintre liberali, social-democraţi şi umanişti (conservatori) s-a realizat şi prin reţeaua masonică, în timpul guvernării Năstase, apoi s-a consolidat ca network economic şi a devenit o entitate vizibilă abia când s-a expus politic. Referendumul, în timpul căruia Kondiakov s-a afişat pe la biroul de la guvern al -colegului- Tăriceanu, a fost un moment de -ieşire la lumină- a fraţilor întru penal, via şorţuleţ.

Chirovici a deschis pe căi masonice, drumul capitalului estic către România, în schimbul unor oportunităţi în spaţiul CSI pentru un grup de afaceri transpartinic (PSD-PNL-PC). Acest grup, ai cărui membri sunt masoni de frunte în România, a răspuns intereselor unor oligarhi din Rusia care, la rându-le, urmăreau scopuri personale, dar şi strategice, de acaparare nu doar a pieţei energetice din România, ci şi a altor sectoare economice importante. În această afacere sunt implicaţi oligarhii crescuţi în pepiniera fostului KGB, strâns uniţi în jurul conducerii politice a Rusiei. Aceştia urmăresc, inclusiv în România, promovarea unor interese ilicite, de tip economic, comercial, utilizând -acoperirea- masonică. Faptul că implicarea ruşilor are şi motivaţii geopolitice importante este o evidenţă. Băsescu şi serviciile româneşti, cu orientarea lor filoamericană sunt o piedică greu de trecut pentru -fraţii- moldoveni, ruşi, kazahi şi de aiurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.