Acasă Actualitate Necromaniacul Vadim Tudor își face imagine batjocorind cadavre

Necromaniacul Vadim Tudor își face imagine batjocorind cadavre

DISTRIBUIȚI

Corneliu Vadim Tudor este promovat, în ultima vreme, furibund, de către Antenele turnătorului Dan Voiculescu, și de RTV, transformând spațiul public într-un tomberon plin de zoaie fetide, revărsate zi de zi peste capetele telespectatorilor.
Recent Vadim a fost chemat să-și dea cu părerea și despre moartea fostei arhitecte a Casei Poporului, Anca Petrescu, despre care susținea că ar fi murit în urma unui virus contractat în spital. Afirmație falsă desigur, arhitecta Anca Petrescu, fost deputat PRM în perioada 2004 – 2008 a murit în urma unui accident de circulație, produs pe data de 5 august, după care arhitecta a intrat în comă. Vadim a generat o întreagă isterie, pretinzâncd că deține el probe irefutabile că moartea arhitectei s-ar fi datorat unor tenebroase conspirații spitalicești. Ca urmare, IML a ridicat trupul Ancăi Petrescu pentru a stabili cauza decesului, pentru a rispi suspiciunile – lansate via Vadim Tudor –  potrivit cărora ea ar fi murit din cauza unui virus foarte periculos luat din spital.
În martie, la emisiunea de la Antena 1 unde de la o vreme își face veacul pe post de maimuțoi, Vadim a afirmat că Florin Bogardo, celebrul compozitor mort cu trei ani în urmă, ar fi fost candva închis de comuniști fiindcă era homosexual. Scandalizată soția regretatului compozitor, Stela Enache, a explodat: “Doamne, iartă-mă, cum să fie adevărat?! Vadim e din ce în ce mai nebun”.
Vadim își atrage audiență vorbind măscări despre morți, ca un necrofil dement ce se hrănește din cadavre.
Despre Segiu Nicolaescu a pretins că știe el ca avea cancer dar de fapt nu avea, avea o peritonita care s-a complicat.
Despre copilul mort în urma mușcăturilor unei haite de caini a spus că a fost violat. Evident o minciună ordinară.
Despre Băsescu spunea în 2010 că e pe moarte, că are e probe că are cancer generalizat și că el își dă demisia și se autoexclude din politică dacă nu moare Băsescu până la sfărșitul anului.
Pe lângă pasiunea necrofilică pentru morți, Vadim manifestă mai nou și o patimă delirantă pentru teme sexuale, pretinzând ba că a mătrășit peste 2000 de femei, în ritmul de 4 pe zi, cu al său mădular special în formă de cheie franceză cu clape, ba că visează la noi scene de amor sălbatic cu Israela și Sulfina Barbu.
Când nu bate câmpii despre sex înjură cu stropi femeile cu care se întâlnește pe platourile televiziunilor, de la  Mariana Moculescu cărei i se adresa duios cu “hai sictir pe ma-ta curva-dracului” , la Zăvoranca pe care e făcea târfă, zdreanță, țigancă borâtă etc samd
O mostră similară de registru lexical specific, a la Vadim Tudor,  se gaseste intr-un Rechizitoriu prin care a fost deferit justiției Vadim Tudor pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și ultraj. Vadim se adresa la modul următor executoarei deciziei judecătorești de eliberare a sediului PRM ocupat abuziv de Tribunul homosexualilor: „Cine ești tu, fă proasto, taci… din gură… vită încălțată! sunt demnitar european… cățea turbată“.
La adresa Alianței Familiilor din România, organizația care a protestat public față de votul acordat în forul european în beneficiul lobby-ului homosexualilor de Vadim alături de alți parlamentari români de stânga, Tribunul homosexualilor s-a exprimat astfel: ”Ați luat muie și acum nu mai știți ce să faceți, deși cel mai simplu e să scuipați sau să înghițiți”. Se vede treaba că Vadim este expert în lins, scuipat și înghițit, abilitate demonstrată pe parcursul întregii vieți.

Vadim și patologia discursului

Evident în circul ăsta scârbos cu maimuțoi ca Vadim și panarame, pițipoance și zdrențe iese la iveală un numitor comun: de fapt toți se potrivesc perfect unii cu alții. Și cei care se holbează ca proștii, aducând audiență și bani mogulilor mass-media care dau drumul la astfel de mizerii, și protagoniștii circului, care sunt de altfel și ei plătiți pentru a-și da poalele peste cap. Circul național aduce totuși o bucată umedă de pâine unora, mânjită cu flegme și slobozi.
În sfera patologiei politice, Vadim Tudor este de nedepășit  la incontinență verbală și delir după ce de ani de zile pe toate canalale media posibile, a împuiat capul telespectatorilor cu elucubrații de tot felul. Nu este însă de capul său invitat necontenit pe scenă.
Intelectualul Vadim  a fost lansat în viața publică și politică de Ion Iliescu, Petre Roman și Andrei Pleșu, în urmă cu două decenii, cu o miză precisă – compromiterea, "prăfuirea" și ridiculizarea mesajului naționalist, pentru transformarea numelui România Mare într-o efigie de hazna.
Ilici, cârpa kaghebistă, a ales pentru anihilarea simbolului României Mari un poltron becisnic.Injuriile, defăimarile și blasfemiile, imprecațiile, șarjele patriotarde, bălăcăreala și gângăvelile delirante a la Vadim Tudor au devenit mărci ale discursului așa -zis românesc, întreaga zonă de orientare cât de cât națională fiind molipsită de aerul fetid și de miasmele exhalate de Vadim.
Nu știu ce electorat mai are partidul România Mare, dacă mai există acest partid, cred că practic nu mai contează din punct de vedere politic formațiunea lui Vadim, însă un lucru este cert, gașca ticăloasă care l-a promovat și îl promovează și acum pe tribunul excremențial și-a atins scopul, resepctiv a obținut aruncarea în derizoriu și penibil a numelui sacru al României Mari.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.