Acasă Actualitate Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

DISTRIBUIȚI

Doliu în lumea artistică din România! Nelu Ploieșteanu a murit astăzi, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de către Mara Bănică pe o rețea de socializare.

Pe 18 martie 2021, vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus, fiind dus direct la Terapie Intensivă şi intubat. Una din fiicele lui Nelu Ploieșteanu anunţase că starea de sănătate a tatălui ei este foarte gravă.

4 COMENTARII

  1. Resquieat in pace nea Nelu ! Rămâne-vom mereu buni consumatori la Șarpele Roșu … Nea Gigi, Ștefan, Nea Nelu și câteodată -tolerat – ”ăla micu” (de un metru nouă-j-doi …) … Offfff mama mea ! Dacă tot o să te vezi cu prietenii noștri zi-le pe alea: „Dau cu zaru una-una, parcă le aşez cu mâna!” şi „Pentru cine am muncit” . Lu’ Ştefan îi plăcea «La Chilia’n port»… da mata știi … și dacă tot te vezi cu ei spunei ”măturătorului de praf stele …” că eu mai rămân un pic pe la Șarpele Roșu (că nu încăpem toți într-un taxi …), plătesc eu și … vă ajung din urmă în curând ! Drum lin nea Nelu !

    • Bre, la voi la mitici se spune „rîșchiat în Pace” (cu reminisciențili dă la Lupta Păntru Pace a Celui Mai Iubit Fiu Al Vostru, Ceaușică calfa de cizmar, pă care l-ați aplaudat și aclamat în frig, ca pinguinii)? HAHAHAHAHAHAHAHAHA! …nu Requiescat? Am înțeles, voi nu sunteți obligați să știți, că nu sunteți de origine latină, așa cum nouă ardelenilor ne-a spus Școala Ardeleană. Voi, așa cum v-a spus Ceaușică și cum vă spun ghinărarii lu’ Ceaușică, Dogaru și Chelaru, sunteți „thraci”, adică de origine slavo-bulgărească peste care s-au altoit kumanii lu’ Mircio Starîi și a altor Bassarrabi, „făckători de legi și datini”…

  2. Catanga a murit de corinavirus la fel si N.Ploiesteanu,sunt curios daca manelisti sau lautari vor mai participa la nunti,botezuri,cununii ori alte petreceri cu toate ca lucrul asta este interzis prin lege asa cum au facuto si pana acum din ce am vazut la televizor in cazurile alea cand politisti le-au stricat organizatorilor petrecerile,pentru ca nunta fara lautari este ca mancarea de la spital aia facuta fara nici un gust.
    Dumnezeu sa-l ierte pe Nelu Ploiesteanu si sa-i ierte pe toti oameni omorati de virusul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.