Acasă Actualitate Nelu Tătaru acuzat că a numit ca manager de spital un chelner,...

Nelu Tătaru acuzat că a numit ca manager de spital un chelner, fost șef de sală

DISTRIBUIȚI

Primarul din Câmpeni, Călin Andreş, se declară revoltat de numirea unui fost chelner în funcţia de manager interimar al Spitalului Orăşenesc şi cere ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, să revină „de urgenţă” asupra deciziei, avertizând că nici medicii unităţii nu sunt de acord cu noua numire.

„Nu mi-am imaginat vreodată că PNL CÂMPENI sunt atât de josnici, fără scrupule, oameni fără bun simț!
Acești oameni mizerabili au ajuns până la Ministerul Sănătății și implicit la Nelu Tătaru și prin diverse pârghii au reușit să schimbe managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, pe domnul Călin Bodea, cu un chelner – șef de sală în persoana lui Gog Valentin.
Domnule Tătaru, cum puteți pune în fruntea unui spital de renume al Capitalei Țării Moților, un chelner??? Cum puteți schimba un om cu pregătire profesională pentru funcția de manager?
Domnul Călin Bodea este bine cunoscut în orașul nostru ca un bun manager, a fost manager și al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni și în urma lui au rămas doar laude la adresa sa. A fost Secretar de Stat (n.r. la Ministerul Economiei), a reprezentat interesele noastre, ale Moților în unul dintre cele mai importante ministere. Cum puteți pune UN CHELNER ÎN LOCUL UNUI ADEVĂRAT MANAGER????”, a scris primarul din Câmpeni pe Facebook.

Călin Andreş a precizat că pe pagina de Facebook a noului manager, Valentin Gog a scris că lucrează la Restaurantul Rivaly și că a studiat la ”Şcoala vieţii”.

Ulterior Valentin Gog a modificat informațiile de pe Facebook scriind că este Director Comercial & Marketing,Rivaly SRL Câmpeni, că a lucrat la Administrația Finanțelor Publice Alba între 2006 și 2009 și Director de productie ACE SRL Câmpeni.

 

4 COMENTARII

  1. Aloooooo… dl TATARU si altiii ca MATALE, CAND POSTURILE DE CONDUCERE din tot sistemul public al Romaniei SE VOR OCUPA DOAR PRIN CONCURS , iar inscrierile candidatilor la concurs sa va face in baza pregatirii profesionale, experientei- realizarilor profesionale si integritati-morale respectandu-se in acelasi timp principiul incompatibilitatii si conflictului de interese…..
    CA SA AVEM O TARA CA AFARA.

  2. De ce oare toți barzoii ajunși prin ispravnicii se pozează cu pestele in brate? E așa o mare realizare? Daca as fi sef de partid (dar nu sunt, firește) primul criteriu de selecție ar fi ce postează ăștia pe Facebook. Daca as vedea poze din astea automat l-aș exclude. E clar că -i un boulean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.