Acasă Actualitate Nicușor Dan: procurorii DNA fac percheziții în biroul meu pentru angajări fictive

Nicușor Dan: procurorii DNA fac percheziții în biroul meu pentru angajări fictive

DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că la această oră, procurorii DNA fac percheziții în Primăria Capitalei și au intrat chiar și în biroul primarului Capitalei. Sunt anchetate ”angajări fictive” făcute în trecut.

”Lucrători de la DNA fac percheziții la primărie, se fac percheziții în biroul meu. DNA are mandat de a ridica documente”, a spus Nicușor Dan.

„Da. Care fac o percheziție. Nu știu. Au ajuns la mine la birou, au spus că vor să facă o percheziție. Eu le-am spus că plec la o conferință de presă. (…) Mi-au spus că au mandat de ridicare documente”, a spus Nicușor Dan.

DNA a transmis că  ”Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, precizează DNA.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Despre ce a facut acest Nicusor Dan in primul an de mandat, cu ce anume s-a ocupat dumnealui in calitate de reprezentant al Capitalei Romaniei eu nu am auzit nimic, absout nimic relevant, in afara de cateva amanunte de tip Can Can – de genul ca prefera vancatele in Bulgaria, absolut nimic relevant.
    De cand a fost in compania presedintelui Klaus Werner Johannis in cursa pentru Primaria Bucuresti, dupa castigarea mandatului acest NICUSOR DAN a disparut pur si simplu de la orice emisiune de informare sau macar de pr mascat, absolut nimic .
    Sincer din aceste consideratii sus mentionate, chiar sunt foarte curios sa aflam cu ce s*a ocupat acest NICUSOR DAN, atat de adulat si sustinut mediatic si financiar de presa deontologica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.