Acasă Actualitate Noaptea muzeelor la Antipa!

Noaptea muzeelor la Antipa!

DISTRIBUIȚI

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit pentru Noaptea Muzeelor 2023 un program care include vizitarea gratuită a expoziţiei permanente şi deschiderea expoziţiei temporare „Peste mări şi zări. De la astrolab la sextant”.

În speranţa că vom avea parte de condiţii meteorologice favorabile, cercetătorii Muzeului vă propun să descoperiţi cine sunt micile vieţuitoare cu care ne împărţim noaptea, într-o serie de activităţi desfăşurate în curtea Muzeului între orele 22:00 şi 23:00.

Programul special al Nopţii Muzeelor 2023 de la Antipa va începe sâmbătă, 13 mai 2023, de la ora 19:00 şi se va termina duminică, 14 mai la ora 01.00. În cadrul acestui eveniment, accesul publicului va fi gratuit!

Sâmbătă, 13 mai, în intervalul orar 10:00 – 17:00 (ultimul vizitator va intra la ora 16:00), Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va fi DESCHIS!

Programul evenimentelor:

– 19:00 – Deschiderea expoziţiei temporare „Peste mări şi zări. De la astrolab la sextant”;

– 19:00 – 01:00: Vizitarea expunerii permanente a Muzeului;

– 22:00 – 23:00: Colectare entomologică a insectelor nocturne cu ajutorul surselor luminoase speciale, sub coordonarea specialiştilor din muzeu.

Activităţile realizate în grădina Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se vor face numai în condiţii meteo favorabile.

1 COMENTARIU

  1. Degeaba tot programul asta ,daca nu il aduceti si pe nea Nelu Iliescu pentru ca sa ne spuna secretul nemuriri atunci programul dumneavoastra nu prezinta interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.