Acasă Actualitate Noi dezvăluiri despre cum a plătit Daniel Tudorache presa din bani publici

Noi dezvăluiri despre cum a plătit Daniel Tudorache presa din bani publici

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 1 continuă să dezvăluie cum a plătit Daniel Tudorache presa din bani publici:

„Cum se naște o știre falsă și cât ne costă
V-am mai spus cum funcționa fabrica PSD de știri false și înainte să ajung primar. O voi face și din funcția de edil pentru ca lumea să afle adevărul. I-am promis aseară șefului PSD că voi merge după fiecare leu furat de administrația PSD de la cetățenii Sectorului 1 și am să încep cu un contract oferit de primarul diamant pentru ”presa” partidului. Culmea, exact pe site-urile respective apare informația FALSĂ cum că eu aș fi pierdut alegerile. Apoi, informația este rostogolită în social-media până ajunge la Televiziunea Publică. Fără dovezi, fără nici un fel de comunicare oficială din partea autorităților, fără nimic factual. Pe lângă lista publicațiilor prezentate aici vă rog să mai adăugați următoarele cheltuieli pesediste din banii cetățenilor Sectorului 1 pe anul 2020:
– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Digi 24: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.
(Toate acestea pentru un singur contract care promova un spot despre un spital inexistent – interzis de CNA la solicitarea mea pentru că a indus lumea în eroare)

Facem tot ce putem să recuperăm acești bani și să-i investim în școli și spitale. Să știți că lupta din Sectorul 1 este una dură și fără aliați. Singurii mei aliați sunteți voi – cetățenii onești sătui de obiceiurile mafiote din administrație. #Fărăfrică

PS: Aveți grijă, dle. Ciolacu. Diamantul lasă urme. Va urma.”, a scris Clotilde Aramnad pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.